Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  2 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

27 septembar 2018,

To što će proslava 10 godina postojanja SNS biti održana u Kraljevu veliko je priznanje Gradskom odboru naše stranke, članovima kojih u našem gradu ima više od 10.000  i simpatizerima, ocenjuje predsednik tog odbora Nebojša Simović

Desetogodišnjica Srpske napredne stranke (SNS) svrstava je u najveću na Balkanu, ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare Nebojša Simović, predsednik Gradskog odbora SNS u Kraljevu. Kao argument za takvu tvrdnju naveo je to što ova stranka u Srbiji ima više od 600.000, a u Kraljevu – više od 10.000 članova.

- Prepoznatljivi smo kao stranka koja je za tih 10 godina svoje uporište uspela da nađe u narodu. Predsednik Aleksandar Vučić uspešno je vodio međunarodnu politiku, sami ste svedoci da  svakog dana otvaramo fabrike i puteve, obdaništa i škole, a i Gradski odbor je, sledeći tu politiku, uspeo da promeni situaciju u Kraljevu – smatra Simović, ocenjujući da su i kao opozicija bili konstruktivniji i humaniji od sadašnje koja se, kako je rekao „bavi vređanjem, ponižavanjem i prozivkama“.

SNS, kako je ocenio, ne sme da bude stranka funkcionera, onih koji, kako je rekao „misle samo o svojim foteljama i benefitima, već mora da bude u narodu i sa narodom“.

Kao uspehe vlasti naprednjaka za poslednjih šest godina on je naveo zavšetak Hale sportova u Ribnici u koju je, tada nova lokalna vlast uložila 120 miliona dinara.

- Završili smo i most na Ibru, uz donaciju milion evra od strane Milomira Glavčića, uložili u rekonstrukciju Internističke bolnice više od 100 miliona dinara, završili bedem u Grdici, dečji paviljon na Goču, uradili kružne tokove, završićemo bazen, asfaltirali smo mnogo ulica, radili vodovodne i kanalizacione mreže – pohvalio se prvi ćovek kraljevačkih naprednjaka.

On je dodao kako očekuje da će Kraljevčani u narednim godinama imati razloga da se raduju zbog dve nove investicije: nemačke kompanije „Leoni“ i turske „Tay grupe“ i obećanih 6.000 radnih mesta..

- Mislim da smo sva obećanja iz 2016. godine ispunili i da ćemo do kraja mandata završiti ono što je preostalo. Krenuli smo i sa urbanom regeneracijom Dositejeve ulice koja je godinama čekala. Mislim da je lokalna vlast odgovorna i da radimo u interesu građana Kraljeva – smatra Simović, očekujući da će proslava desetogodišnjice rada SNS 21. oktobra u Kraljevu za njih biti i priznanje, i obaveza, ali da su sve zaslužili „korektnim, kvalitetnim i dobrim radom“ i da će „hala biti mala da primi sve koji će tog dana želeti da budu u Kraljevu“..

Na novinarsku konstataciju da u našem gradu ima mnogo nezadovoljnih, Simović odgovara da nezadovoljstvo građana pokušavaju da prevaziđu otvaranjem radnih mesta i poboljšanjem infrastrukture:

- Znam da uvek ima nezadovoljnih, žao mi je što se ratovi vode putem društvenih mreža, što se ljudi omalovažavaju i politički blate. Mi nismo nikoga omalovažavali sa pozicija vlasti, ali smo se trudili da svojim planovima i idejama koje su često bile osporavane, poštujemo druge. Mi pojedinačno nismo nikoga prozivali, pričali smo samo o pogrešnoj politici stranke. Ako hoće da nas pobede, moraće to da urade na izborima, a ako hoće da nas vređaju, to više govori o njima, nego o nama. Mogu da prave naše karikature, da nas vređaju, da nas ismevaju i ponižavaju, a mi ćemo biti u kampanji u gradu i po selima – najavio je Simović, priznajući da kao nedovršeni projekti na kojima se radi ostaju zatvoreni bazen i otvaranje aerodroma "Morava" i za civilni saobraćaj.. 

Pored njega, konferenciji za medije prisustvovali su i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i predsednik skupštine Nenad Marković koji se nisu obraćali novinarima.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

6 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Muljatori, bolje bi vam bilo da razmislite šta i gde kada vam se izmakne fotelja, a hoće, već na sledećim izborima.
  • Ime: Stanar
  • Gost - Lovac Mido

   Gost - Lovac Mido

   Lako je njemu od stražara u Kablaru do finansijskog  inspektora  (čudna diploma pravnog fakulteta iz Prištine ) i nakon kolapsa jedne banke bogataš. Takvi uvek trebaju strankama jer umeju da ,,prelivaju,, pare a i istinu!
   • Ime: Lovac Mido
 • Gost - Boba

  Gost - Boba

  On je hteo da nam uradi kraljevgrad u Dolini jorgovana al vi nećete. Pratila sam ga i kad je napravio grupu za pisanje projekata u Raškom okrugu i opet oni koji su mu obećali da rade ni jedan projekat mu nisu spremili... Sramota je ne biti timski igrač! 
  • Ime: Boba
 • Gost - Milan

  Gost - Milan

  Simoviću, očigledno da ni ti nisi izuzetak u svojoj stranci. I ti, kad te neko pljune, gledaš u nebo i čudiš se otkud kiša bez oblaka...
  • Ime: Milan
 • Gost - GLAS

  Gost - GLAS

  Tradicionalna kuknjava na vlast, a oni imaju osiguranih 20000 glasova na sledećim izborima. I uopšte se ne brinu. U politici na kraju  broje se samo glasovi. Opozicija ima po jadnih 4 odbornika i koliko vidim prezadovoljni su, zabavljaju se i prave žurke. Ključna stvar na sledećim izborima je jaka opcija koja može da osvoji OkO 20 procenata. Da li je to ovaj Savez, neko drugi ili treći ne zna se. ALi jedino tako možemo da skinemo sa vlasti ove. Ako to ne uradimo oNdA ćemO oPeT nArEDNiH GoDIna Da KukAmo i pLAČEMO.
  • Ime: GLAS
 • Gost - Miodrag

  Gost - Miodrag

  Koje ulice ste asvaltirali samo krpite zubi na poispadase od treskanja 
  • Ime: Miodrag