Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

21. oktobar 2018.

U ulozi predsednika Srbije, Aleksandar Vučić će najpre obići radove na izgradnji fabrike ,,Eurotay“ na mestu nekadašnjeg “Autotransporta”, a onda će u Hali sportova, kao predsednik stranke, prisustvovati obeležavanju decenije od osnivanja SNS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prema najavi koja je medijima upućena iz Predsedništva Srbije, danas će u Kraljevu najpre obići radove na izgradnji fabrike ,,Eurotay“ (nedelja, 21. oktobar u 16:00 časova, adresa: Adrani 578a, Kraljevo). Na tom događaju on će se pojaviti u ulozi predsednik Srbije. Pored njega, kako je najavljeno, obilasku radova prisustvovaće i predsednik Upravnog odbora „Tay Group“ Mesut Toprak i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić. .

Samo dva sata kasnije, Aleksandar Vučić će, u novoj Hali sportova u Ribnici. prisustvovati obeležavanju decenije od osnivanja Srpske napredne stranke u Srbiji, ali će tada biti u ulozi prvog čoveka stranke na čijem je čelu otkada se doadašnji predsednik SNS Tomislav Nikolić sa te stranačke funkcije, a u želji da bi+ude, kako je rekao “predsednik svih građana Srbije”, povukao neposredno po izboru za predsednika Srbije na majskim predsedničkim izborima 2012. godine.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments