Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

7. decembar 2018.

U subotu 22. decembra u Beogradu će biti održan X Kongres Socijalističke partije Srbije (SPS) na kojem treba da bude izabran predsednik ove stranke, a Gradski odbor SPS u Kraljevu podržaće kandidaturu dosadašnjeg predsednika SPS

U subotu 22. decembra u Beogradu će biti održan X Kongres Socijalističke partije Srbije (SPS) na kojem treba da bude izabran predsednik ove stranke, a Gradski odbor SPS u Kraljevu podržaće kandidaturu dosadašnjeg predsednika SPS.

- Svi članovi i simpatizeri naše partije u Kraljevu pružili su bezrezervnu podršku Ivici Dačiću – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Biljana Bojanić, sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS Kraljevo.

Ona je dodala da su kraljevački socijalisti, tokom poslednjih mesec dana, imali niz stranačkih aktivnosti kroz sve partijske organe na kojima je iskristalisana ključna ideja.

- To je podrška našem dosadašnjem predsedniku da i ubuduće vodi SPS onako kako je to radio i do sada – poručila je Bojanić.

Ona je najavila da će danas u hotelu „Turist“ biti održana gradska konferencija SPS, na kojoj će biti izabrani delegati koji će na predstojećem kongresu predstavljati Gradski odbora SPS u Kraljevu i podržati izbor Dačića. Na Kongersu, osim predsednika partije, trba da budu izabrani i članovi Glavnog odbora SPS, Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

Prema svim najavama, Dačić će biti jedini kandidat za predsednika na Kongresu na koji iz  Kraljeva ide 41 delegat (plus gosti), među kojima će biti zastupljeni i žene, i mladi.

Damir Ugrenović, predsednik omladine Gradskog odbora SPS u Kraljevu i potpredsednik omčadine Socijalističke partije Srbije kaže da ooni uopšte nisu imali dilemu oko podrške, jer smatraju da je Ivica Dačić – jedino moguće i najbolje rešenje za predsednika partije.

- Želeo bih da poručim mladm ljudima da se uključe u društveno – političke procese, jer sam siguran da svojim znanjem, kvalitetima, a pre svega energijom, mogu da doppinesu razvoju društva – rekao je Ugrenović, dodajući da SPS i Ivica Dačić „imaju sluha i razumevanja za mlade ljude“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments