Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

31. januar 2019.

Udruženje starosedelaca Kraljeva i okoline najavilo je za petak 1. februar održavanje novog protesta u Kraljevu, na kojem će se okupljenima i ovog puta pridružiti predstavnici Vojnog sindikata

Na Trgu Jovana Sarića u Kraljevu, u petak 1. februara u 18.00 časova biće održan treći po redu protest pod nazivom „Jedan od pet miliona“. Organizator protesta je kraljevačko udruženje „Starosedoci Kraljeva i okoline“, koje je najavilo da će se okupljenima obratiti dr Zoran Čvorović, profesor na Pravnom fakultetu u Kragujevcu i odbornik Srpskog pokreta „Dveri“ u kraljevačkoj skupštini. Najavljeno je učešće i predstavnika Vojnog sindikata koji su podržali i prvi protest ove vrste pre dve nedelje u Kraljevu.

Prethodna dva protestna skupa u Kraljevu održana su u subotu, ali su, prema rečima organizatora, pomereni na petak iz dva razloa: prvi je sinhronizacija sa beogradskim protestom i stvaranje prostora da oni koji žele mogu da odu i u Beograd na protestnu šetnju subotom, a drugi je procena organizatora da petak više odgovara i onima koji vikendom odlaze van grada.

Prijavljena trasa protestne šetnje ovog puta je od Trga Jovana Sarića, preko Ulice Oktobarskih žrtava, Heroja Maričića, Hajduk Veljkove, IV kraljevačkog batalona i Toplice Milana do, ponovo, – Trga Jovana Sarića, gde će protestna šetnja biti završena.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Da ovi odu a da se oni ne vrate

  Gost - Da ovi odu a da se oni ne vrate

  USTANIMO ILI NESTANIMO!
  • Ime: Da ovi odu a da se oni ne vrate
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Nemoj da se brukamo, izađite u petak, bar saslušajte govornike, nije moranje da šetate sa nama.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Čaršijan

  Gost - Čaršijan

  Podrška za Ivana i Starosedeoce, jedina prava opozicija!
  • Ime: Čaršijan