Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

19. februar 2019.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je danas da je Vlada donela odluku da aerodrom "Morava" postane odnosno civilno-vojni i najavila da će 22. februara biti potpisan ugovor sa operaterom za civilni deo aerodroma

Prilikom svoje današnje posete Lučanima ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je „plan da u junu na aerodromu Lađevci kod Kraljeva imamo avione tipa Boing 737 koji mogu da slete ili da polete sa ovog aerodroma“.

Prema rečima ministarke,Vlada Srbije donela je prošle nedelje odluku da aerodrom postane mešoviti, odnosno civilno-vojni, ali ne samo to:

- U petak će, verujem, Vlada Srbije potpisati ugovor sa operaterom za civilni deo aerodroma, a to je preduzeće "Aerodromi Srbije". Tog trenutka, aerodrom Lađevci kod Kraljeva postaje mešoviti, međunarodni aerodrom. Vlada Srbije će uložiti oko 8,6 miliona evra u proširenje piste, opremu koja je potrebna, pre svega, za bezbednost", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala kako smatra da je najteži deo ovog posla završen i da sada „preostaje da se novcem koji je obezbeđen najefikasnije završi taj posao i da, konačno, pored beogradskog i niškog aerodroma, Srbija dobije i međunarodni aerodrom u Kraljevu“.

Pogledajte +sneka od obećanja političara vezanih za konverziju aerodroma u Lađevcima u civilno-vojni...

U oktobru 2018. prilikom boravka u Kraljevu, i predsednik Srbije Alekandar Vučić obećao je letove iz Lađevaca do sredine 2019. O tome čitajte u tekstu  

NOVO OBEĆANJE ZA CIVILNE LETOVE SA MORAVE ili pogledajte video ispod: 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Ovo znači da su izbori na pomolu.
    • Ime: Stanar