Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

21. februar 2019.

U Kraljevu će predsednik Srbije sutra tokom prepodneva obići proizvodni pogon fabrike „Moja soba“ i etno selo „Bogut“ u Bogutovačkoj Banji, a posetu okrugu u popodnevnim časovima završiće skupom u staroj Hali sportova, evo detalja

Već je najavljeno da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiti Raški okrug u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ u petak, 22. februara. Plan ove posete podrazumeva najpre u 8.30 obilazak Doma zdravlja „Dr Nikola Džamić“ u Vrnjačkoj Banji, a potom i obilazak štandova sa rukotvorinama udruženja „Zlatne niti“ na banjskoj promenadi.

Nešto pre 10 časova planiran je obilazak proizvodnog pogona fabrike kreveta „Moja soba“, a odmah zatim i Etno sela „Bogut“  u Bogutovačkoj banji.

Predviđeno je da sutra u podne Vučić u Raški razgovor sa Srbima sa Kosova i Metohije u kasarni „Stefan Nemanja“) i da potom svečano otvori fabriku Luss Protect d.o.o. u Draganićima kod Raške.

(Adresa: Draganići 77a)

Posle 14 časova po protokolu je predviđen obilazak obnovljene Tehničke škole i Gimnazije, a onda i sastanak sa lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave

U 16:45 predsednik Srbije prisustvovaće potpisivanju Ugovora o određivanju aerodroma „Morava“ za civilni i vojni saobraćaj u zgradi Gradske uprave, a u 17.00 je predviđeno obraćanje Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić Ane Brnabić u staroj hali sportova na Gradskom keju.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Kako će ova naša bulumenta da mu se šlihta i uvlači, plašim se da mu ne povrede predsedničku zadnjicu.
    • Ime: Stanar