Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. februar 2019.

„Zamislite Kraljevo kada 28. juna otvorimo aerodrom na koji će moći da slete avioni iz celog sveta na 12 kilometara odavde, kada izgradimo autoput i počnu da rade fabrike“, poručio predsednik Srbije večeras na kraju posete Raškom okrugu

„Kada izgradimo autooput Čačak – Kraljevo – Vrnjačka Banja – Trstenik – Krševac – Ćićevac, kada Leoni i Eurotay zaposle sve ljude u Kraljevu, kada dovedemo još investitora i još podstaknemo privatno preduzetništvo, kada izgradimo još važnih infrastrukturnih objekata i 28. juna otvorimo aerodrom Lađevci i za civilni saobraćaj, zamislite kako će Kraljevo da izgleda“, rekao je večeras u staroj hali sportova u Kraljevu predsednik Srbije koji je na tom skupu završio svoju današnju posetu Raškom okrugu.

- Koliko će lepše i lakše da bude, da nam tada deca iz Kraljeva više ne idu u beli svet trbuhom za kruhom, već da one koji su morali da odumilimo da se vrate u zemlju koju vole najviše na svetu, u svoju Srbiju i da ovde brinu o svojoj budućnosti – rekao je Vučić.

On je dodao da će „Srbijom upravljati njeni građani preko legalno i legitimno izabranih predstavnika, a ne velike sile i strane zemlje, zato što one imaju svoje države i svoje interese.

- A naš je posao da štitimo interese našeg naroda. Ne znam kada će biti izbori, ali će svakako biti brzo. A kada budu, naša je obaveza da pristojna Srbija pobedi, i ne samo da pobedi, nego da pobedi ubedljivo, ubedljivije nego što je ikada do sada pobedila, jer je to garancija za budućnost - naveo je on. 

Za Vidovdan će, ponovio je biti otvoren Aerodrom Laðevci, u koji će biti uloženo 8,4 miliona evra za produženje piste, kaki bi na nju mogao da sleće i Boing 737.

- Slušali ste od 1945. godine o auto-putu kroz zapadnu Srbiju i nikada niko ništa od toga nije uradio. A mi, polako, ali sigurno, svoje snove pretvaramo u stvarnost. To ne pada s neba, to nije stvar mojih i vaših želja ni političkih dogovora, to nije stvar onoga što mi možemo sa koalicionim partnerima da se dogovorimo, to je stvar zdrave Srbije, zdrave ekonomije i zdravih finansija - istakao je predsednik Srbije, pohvalivši se da „Srbija danas imo sigurnu kasu i da građani više nisu prezaduženi“.

U staroj hali sportova u kojoj je skup održan bili su istaknuti veliki transparenti: "Dobro došao, predsedniče", "I aerodrom Morava na svetskoj mapi", "Budućnost Srbije = Budućnost Kraljeva", "Leoni - novi Magnohrom", i "Hvala za fabrike prvi put posle 1973. godine", "Moravskim koridorom - bliže, brže i bolje".

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Lora

  Gost - Lora

   Svi njegovi sledbenici zajedno sa njim stali u staru Halu sportova, koja prima hiljadu i koliko... Stvarno se blizi kraj vladavine Prvorodjenog. U-ra!!!
  • Ime: Lora
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Zamisli ti, golube beli, Srbiju u EU, Srbiju sa normalnom vlašću i normalnim uslovima za život običnog čoveka, Srbiju u kojoj svako može dostojno da živi od svog rada, Srbiju u kojoj nema kupovine diploma i radnih mesta,..... Ovo o čemu ti, golube, drobiš je čist politički marketing koji neće prolaziti kao i do sada.
  • Ime: Stanar
 • Gost - nmp

  Gost - nmp

  mene je sramota.
  • Ime: nmp