Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. mart 2019.

Nakon što su učesnici protesta „1od 5 miliona“ u Kraljevu sinoć trakama oblepili ulaz u RTV Kraljevo, saopštenjem se oglasio gradonačelnik Kraljeva koji je poručio da je "jedini način političke borbe suprotstavljanje argumenata"

U svom saopštenju gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić ocenio je da je u pitanju napad na prostorije Regionalne televizije Kraljevo. Saopštenje prenosimo u celini:

"Najoštrije osuđujem napad na prostorije Regionalne televizije Kraljevo koji je juče, izvela grupa građana okupljena na protestima pod nazivom `1 od 5 miliona`. Poštujući pravo svakog građanina Kraljeva i Srbije na sopstveno političko mišljenje i mogućnost da ga slobodno izrazi, kao gradonačelnik imam dužnost da vas podsetim da niko nema pravo da bilo koga vređa, napada, niti da zastrašuje novinare koji ne izveštavaju onako kako to opozicioni političari od njih očekuju. Nadam se da će predstavnici opozicije konačno shvatiti da je jedini način političke borbe suprotstavljanje političkih argumenata i merenje rezultata, a uveren sam da će građani Kraljeva na izborima prepoznati zalaganje svakog od nas."

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Mora Pedjica da brani naš lokalni Pink.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Niko ne sme da deli novinare

  Gost - Niko ne sme da deli novinare

  Tačno je, doktore. Niko ne sme da zastrašuje novinare. Ali, da li je doktoru poznato da niko ne sme da novinare deli na podobne i nepodobne, miljenike i omražene, povlašćene i dezavuisane. Neka se doktor okrene unazad, neka razmisli o ovome, pa će videti koliko je i gde sve bio protiv jednih, a uz druge novinare. Posebno u pogledu finansiranja i favorizovanja onih zbog kojih je rekao to što je, epohalno, izgovorio. Doktore, doktore, nije informisanje AUTODRUM, pa da se navija za lične simpatije prema jednoj vrsti ,,vozača"! 
  • Ime: Niko ne sme da deli novinare