Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. april 2019.

Predloženo je zaključenje ugovora između Grada Kraljeva, JP za uređivanje građevinskog zemljišta „Kraljevo“ i JKP„Putevi“ za rekonstrukciju sledećih ulica i asfaltiranje nekategorisanih puteva uz učešće građana od 15 procenata

Članovi Gradskog veća u Kraljevu usvojili su danas zaključak kojim se prihvataju predlozi Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta „Kraljevo“ za rekonstrukciju kolovozne konstrukcije ulica i nekategorisanih puteva uz 15% učešća građana. Predloženo je zaključenje ugovora između Grada Kraljeva, Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta „Kraljevo“ i  JKP„Putevi“ iz Kraljeva za sledeće ulice i nekategorisane puteve:

 

U budžetu grada Kraljeva za 2017. i 2018. godinu bilo je previđeno po 35 miliona dinara za asfaltiranje puteva na seoskom području, a ove godine, u te svrhe, opredeljeno je 70 miliona dinara. Na današnjoj sednici

- Smatram da je to neophodno bilo uraditi i ranije. Radnici JKP „Putevi“ Kraljevo započeli su izgradnju parkinga ispred Hrama svetog Save, započeta je i rekonstrukcija Zmajevačke ulice, a uskoro počinju radovi i u Rudničkoj ulici, pa je neophodno na vreme krenuti sa asfaltiranjem i puteva na seoskom području, kako bi radovi bili završeni za vreme građevinske sezone – istakao je posle današnje sednice Gradskog veća gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, pojašnjavajući da je ovo samo prva faza radova i da će na nekoj od narednih sednica Gradskog veća usvojiti dalji plan asfaltiranja puteva na teritoriji mesnih zajednica uz učešće građana od 15 procenata.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Rane Marinković

  Gost - Rane Marinković

  Nigde se ne pominje put za Tolišnicu
  • Ime: Rane Marinković
 • Gost - Jana

  Gost - Jana

  Mogu li učestvovati sa 16% da uradite trotoar za pešake u Ulici Vuka Karadzica,jer ce u suprotnom neko biti pregažen..i još jednu blatnjavu ulicu u prvoj gradskoj zoni..Boračka ili Jovana Deroka..
  • Ime: Jana
  • Gost - Dalibor

   Gost - Dalibor

   Svaka cast za predlog... Pitanje dana je ko ce i koga ce  pregazi
   • Ime: Dalibor