Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. april 2019.

Noseći veliki trasnparent na kojem piše „Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića“, grupa Srba, koji su sa Kosova i Metohije krenuli pešice kako bi 19. aprila u Beogradu prisustvovali mitingu u okviru kampanje "Budućnost Srbije", stigli su do Kraljeva

Grupa mladića sa Kosova i Metohije kaže da ih ni loši vremenski uslovi neće obeshrabriti da na vreme stignu u Beograd kako bi dali podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Mi Srbi sa Kosova i Metohije dobro znamo da on čini svakodnevne napore da od Srbije stvori ekonomski jaku i stabilnu državu, jer je samo takva država garant našeg opstanka na našoj svetoj zemlji – kaže Nenad Geogrijev iz Leposavića, jedan od onih koji pešače.

U Kraljevu će se grupa ovih mladića odmoriti i prespavati, da bi sutra ujutru nastavili put.

- Trudimo se da ne razmišljamo o putu, jer imamo cilj da 19. aprila stignemo u Beograd da podrđimo Vučića i Srbiju. Nadamo se da će nam biti bolje, kao i svima koji žive u Srbiji – kaže Bojan Sekulić, zahvaljući se onima koji ih podržavaju da do naredne subote stignu do Beograda u kojem će se tog dana održati veliki miting koji vlast organizuje u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Ovi junaci se neće vraćati na Kosovo, čeka ih posao u Beogradu kao i sve pre njih.
  • Ime: Stanar
 • Gost - Granicar

  Gost - Granicar

  Ovi momci u vecem broju nego ovi bivsi vikendom. 
  • Ime: Granicar