Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. april 2019.

Nema više dežurstava odbornika vlasti u gradskoj skupštini, miting pre dva dana u Beogradu pokazao je da opozicija „nema veliko uporište u biračkom telu“, a naš će biti „podrška politici pristojne i moderne Srbije“, kažu kraljevački naprednjaci

Predsednik omladine Srpske napredne stranke (SNS) u Kraljevu Vladimir Baralić pozvao je danas, na konferenciji za novinare. mlade da im se pridruže za organizovani odlazak na veliki miting koji će u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ biti održan 19. aprila u 19 časova u  Beogradu. To će, kako je rekao, biti podrška „politici pristojne i moderne Srbije koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić“.

Baralić je dodao kako je SNS, još dok je bila u opoziciji, 2011. godine organizovala veliki miting koji je okupio oko 100.000 ljudi, ali da „njihova okupljanja nisu bila ispraćena nasiljem, niti upadima u institucije ili televizije“.

Na konferenciji za novinare govorio je i Stefan Adžić, član omladin Gradskog odbora SNS u Kraljevu, koji je izneo mišljenje da je „Aleksandar Vučić, uz veliko zalaganje, rešio nekadašnje velike probleme Srbije, visok javni dug, veliku nezaposlenost i probleme sa Kosovom i Metohijom“.

- Kraljevo je nekada bilo oaza industrijske proizvodnje, ali je prethodna vlast želela da tu industriju rasproda i uništi. Iz politike Vučića prozilazi dobra posledica da sada ima sve više mladih i obrazovanih koji žele da se zaposle, dožive ličnu afirmaciju i ostanu u Kraljevu. Zato je bitno da se 19. aprila mi mladi okupimo za našu budućnost, za naše okruženje i za naše dobro – smatra Adžić.

Miloš Milišić, šef odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbije pobeđuje“, saopštio je da su oni u nedelju uveče prekinuli dežurstvo u gradskoj skupštini koje je trajalo od petka 12. aprila. Ta dežurstva su, kako je Milišić pojasnio, bila neophodna zato što su, kako je rekao „iz arsenala svog „uljudnog“, „vaspitanog“ i „civilizovanog“ ponašanja, šefovi opozicionih stranaka i Saveza za Srbiju, poslednjih nedelja izvlačili nasilje, huliganstvo i razbojništvo“:

- To su upad u zgradu RTS, pokušaj upada u zgradu skupštine grada Beograda, a pre jedno godinu dana i u zgradu RTV Pink. Tamo gde smo mi ovuh dana bili, bilo je mesta za sve dobronamerne odbornike, pa čak i opozicione, sve one koji bi da od huligana zaštite ono što je opšte, naše i dobro građana ovog grada. Drugih namera imali nismo i nećemo imati  pojasnio je Milišić.

On je ocenio kako je miting opozicije koji je pre dva dana organizovan u Beogradu pokazao da oni „nemaju veliko uporište u biračkom telu“

Kraljevački naprednjaci danas su rekli da je za odlazak na miting u Beograd u petak (19. aprila) u 12 časova kod Pasarele na Glavnoj autobuskoj stanici u Kraljevu, obezbeđen, kako su naveli, besplatan prevoz i da svi koji budu želeli da idu sa njima mogu da se prijave na (036) 338 – 500 ili lično u prostorijama Gradskog odbora SNS.

Prošle nedelje, za isti taj posao, ali organizovanje odlaska na miting opozicije u Beogradu, na društvenim mrežama predstavnici opozicije širom Srbije, pa i u Kraljevu, žalili su se da prevoznici iz straha odbijaju da im, čak i za ranije dogovoreni prevoz  - iznajme autobuse.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - M.S.S.

  Gost - M.S.S.

  Tako (ne) treba. Omladina organizuje konferenciju za štampu, a jedina slika sa tog  skupa je slika ,,tinejdžera,, Miloša Milišića?! I, što je najgore, izlupao je Milišić, izlupao, u svom dramskom govoru, da je i mene sramota zbog toga.Ali, slika je važna, zar ne?
  • Ime: M.S.S.
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Obzirom na instruktora Miličića, mlade nade SNSa će biti prvoklasni lažovi i dupeuvlakači, to je ta budućnost po Vučiću.
  • Ime: Stanar