Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

18. april 2019.

Dvanaesti po redu protest održan 5. aprila na Trgu Jovana Sarića bio je poslednji, a evo šta o tome, zahvaljujući se onima koji su do sada učestvovali, kaže u svojoj objavi Organizacioni odbor „1 od 5 miliona Kraljevo“

U svojoj objavi na stranici Organizacioni odbor „1 od 5 miliona Kraljevo“ obavestio je „da su protesti ušli u novu fazu“:

Organizacioni odbor „1 od 5 miliona Kraljevo“ se najiskrenije zahvaljuje na podršci i učešću na protestima koji se mesecima unazad organizuju u našem gradu. Svoje nezadovoljstvo iskazivaćčemo raznim oblicima građanske neposlušnosti sve dok se ne ispune zahtevi naroda izrečenih na velikom narodnom protestu u Beogradu 13. aprila pod nazivom ,,Svi kao jedan - 1 od 5 miliona". O svim narednim koracima i oblicima izražavanja nezadovoljstva ćemo vas blagovremeno obaveštavati. U međuvremenu vas pozivamo da dokumentujete sve zloupotrebe predstavnika režima, kao i da svakodnevnim delovanjem u svom okruženju ohrabrujete ucenjene i uplašene da krenu za vama u presudnoj borbi za opstanak Srbije i čitavog naroda“.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - marko

  Gost - marko

  sve sljam grada kraljeva gori su od snsovaca
  • Ime: marko
  • Gost - Stanar

   Gost - Stanar

   Šljam ti je tata !
   • Ime: Stanar
 • Gost - ljubisa

  Gost - ljubisa

  sve vreme to i radimo
  • Ime: ljubisa