Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

21. april 2019.

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić položiće sutra kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti u Kraljevu, najavljeno je danas iz njenog kabineta; polaganju će prisustvovati i ministar policije Nebojša Stefanović

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić položiće kamen temeljac za izgradnju stanova za pripadnike službi bezbednosti u Kraljevu, u ponedeljak, 22. aprila, u 14 časova, u Ulici Radničkog bataljona, u blizini kasarne Ribnica, najavljeno je danas iz kabineta premijerke.

Polaganju kamena temeljca, kako je navedeno, prisustvovaće i potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kao i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić.

Da podsetimo, u prvim najavama srpskih funkcionera krajem 2017. godine, bilo je reči  da najkasnije u maju 2018. treba da počne izgradnja prvih 400.000 kvadratnih metara jeftinih stanova za vojsku, policiju i službe bezbednosti u više gradova u Srbiji.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre poručila je tada da će se i stanovi graditi fazno, tri godine, u svim većim gradovima, a ukupna površina biće dva miliona kvadrata. Tada je navela i da je lokalna vlast u Kraljevu odredila lokaciju, Voćareve livade u naselju Ribnica, na kojoj se može izgraditi oko 1.000 jeftinih stanova, koliko je i potrebno za pripadnike snaga bezbednosti u Kraljevu.

U februaru ove godine Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izdalo je građevinsku dozvolu za izgradnju ukupno 416 stanova za snage bezbednosti u Kraljevu i Kragujevcu.

Izdate građevinske dozvole odnose se na izgradnju ukupno četiri zgrade. Dve zgrade na lokaciji Voćareve livade biće građene u Ribnici, svaka će imati po 100 stanova, a još dve zgrade nići će u Kragujevcu, gde će svaka zgrada imati po 108 stanova. Polaganje kamena temeljca za izgradnju stanova u Kragujevcu najavljeno je za sutra u 10 časova.

U okviru programa izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, do sada su započeti radovi na izgradnji ukupno 376 stanova u Vranju i Nišu.

U prvoj fazi ovog projekta, prema ranijim najavama državnih zvaničnika, predviđena je izgradnja ukupno 8.022 stana u sedam gradova: Beogradu, Vranju, Nišu, Kraljevu, Kragujevcu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanar

    Gost - Stanar

    Hoće li to ona umeti da odradi kao preCednuk !?
    • Ime: Stanar