Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. jun 2019.

Iako većina građana očekuje neki promotivni let bar na dan otvaranja, gradonačelnik Kraljeva kaže da „ne treba očekivati da će već 29. juna krenuti letovi za evropske destinacije“, jer „Morava“ tek treba da prođe period licenciranja

Petak, 28. jun, prema oceni gradonačelnika Kraljeva biće istorijski dan za grad na Ibru. Tog dana, zvanično, biće  otvorena, kako je rekao,  jedna od najvažnijih investicija, ne samo Kraljeva, već i okolnih gradova i opština - aerodrom „Morava“ u Lađevcima.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u petak 28. juna, na Vidovdan, u 12 časova, svečano otvoriti i pustiti u funkciju ovaj objekat. Očekujem da će veliki broj Kraljevčana, ali i građani susednih mestadoći kako bi prisustvovali ovom svečanom događaju, za sve njih obezbeđen je i besplatan prevoz u 9 časova sa Glavne autobuske stanice u Kraljevu do naše vazdušne luke – rekao je Terzić, dodajući kako će to biti veliki dan za Kraljevo.

On je pojasnio da tako smatra zbog toga što će otvaranje ovog aerodroma i za civilne letove omogućiti turistima da dolaze u Kraljevo, da obiđu obližnje crkve i manastire, kraljevačke planine i okolne banje.

- U isto vreme, „Morava“ će omogućiti i našim sugrađanima da putuju i da obilaze evropske destinacije po pristupačnim cenama. Privreda će, takođe, imatu mogućnost da izvozi lakše, brže i jeftinije, a naši poljopivrednici će moći lakše da prodaju svoje voće – ocenio je gradonačelnik Kraljeva, dodajući kako će otvaranje aerodroma biti pokretač razvoja Kraljeva u narednim godinama.

Pogledajte kako izgleda aerodrom "Morava":

Iako je većina Kraljevčana očekivala bar neki promotivni let bar na Vidovdan, Terzić je rekao da „ne treba očekivati da će već sutradan 29. juna krenuti letovi za evropske destinacije“:

- Potrebno je da prođe period licenciranja aerodroma, posle kojeg predstoje razgovori sa zainteresovanim operaterima, a tek nakon toga imaćemo i letove. O tome detaljnije može da govori direktor „Aerodroma Srbije“ Mihajlo Slavković – poručio je gradonačelnik Kraljeva.

Evo i priloga o svim političkim obećanjima vezanim za otvaranje vojnog aerodroma u Lađevcima i za civilne letove, kao i za sva ranija "otvaranja": 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Dragan Vukadinović

  Gost - Dragan Vukadinović

  K'o ludi smo bez Vučića. Pitam se: može li neko da zamisli recimo Donalda Trampa kako otvara sve što se izgradi u Sjedinjenim američkim državama? Može li neko da zamisli Angelu Merkel kako otvara sve što se izgradi u Nemačkoj? Da ne nabrajam dalje. Naš narod ima lepu izreku: sviraj, sviraj, pa za pojas zadeni. Dakle, sjaši više Vučiću sa naše grbače.
  • Ime: Dragan Vukadinović
 • Gost - LILI

  Gost - LILI

  Blago nama blago nama, sve same sarene laze...Dok direktor kraljevackog muzeja glavni lakej vlasti deli vodu i paketice.... 
  • Ime: LILI