Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. jun 2016.

U 11 časova počela je treća sednica gradske skupštine na kojoj treba da budu izabrani novi gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća

 

Imam jasan plan aktivnosti koje sa svojim timom imam nameru da preduzmem, kako bi Kraljevo postalo bolje mesto za život svih njegovih građana, obećao je danas kandidat za gradonačelnika Kraljeva Predrag Terzić, doktor političkih nauka.

On je u svom obraćanju novinarima pred početak sednice gradske skupštine naveo da to podrazumeva reformu Gradske uprave koja će, rekao je, morati da bude prilagođena građanima i njihovim potrebama.

„Sprovešćemo reformu javnih preduzeća, učinićemo sve da poboljšamo uslove za pospešivanje privrednih aktivnosti u gradu, a imamo jasne planove za poboljšanje stanja u oblasti sporta, obrazovanja, bezbednosti i socijalne politike“, precizrao je Terzić.

On je dodao da ne negira da su tokom prethodne četiri godine postojale loše odluke opcije kojoj pripada, ali i da je bilo kvalitetnih poteza.

„Svi dobri, a već započeti procesi, za koje procenjujemo da su u interesu građana, biće nastavljeni, a ono što je loše biće ispravljeno, kako bismo imali četiri godine bolje vlasti kada završimo svoj mandat“, obećao je Terzić.

Gradonačelnik, njegov zamenik (jedini kandidat je diplomirani arhitekta Marica Mijajlović) i članovi Gradskog veća, koje je predložio Terzić, biće izabrani na tajnom glasanju.

 

Na donjoj fotografiji nalazi se spisak predloženih članova Gradskog veća.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments