Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

22. avgust 2019.

Naš način odbrane poslednjih naznaka demokratije u Srbiji i oslobađanja države jeste bojkot, kao i drugi oblici građanske neposlušnosti, poručuju iz Gradskog odbora Narodne stranke u Kraljevu

Gradski odbor Narodne stranke u Kraljevu ogasio poručio je danas da država u kojoj ne funkcionišu institucije nije demokratska država. U njihovom saopštenju, između ostalog, ističe se:

Država u kojoj su sve tri grane vlasti koncentrisane u jednog čoveka nije demokratska država, država u kojoj vlada medijski mrak i gde su ozbiljno narušena ljudska prava nije demokratska država, država gde izbori nisu stvar slobodne izborne volje građana, već posledica prinude i ucena nije demokratska država.

Zbog toga, naš odnos na ovakav odnos vlasti prema državi i narodu, a u cilju odbrane poslednjih naznaka demokratije u Srbiji i oslobađanja države od korumpirane vlasti jeste bojkot, kao i drugi oblici građanske neposlušnosti.

Narodna stranka će kroz aktivnu kampanju pokazati da bojkot nije bežanje od odgovornosti, već najiskreniji vid borbe za dobrobit svih građana.

Stoga pozivamo sve opozicione političke stranke, udruženja građana i sve druge organizacije, kao i sve građane da bojkotuju naredne lokalne i parlamentarne izbore, a i svake naredne, sve dok se zajedničkim naporima ne izborimo za slobodne i demokratske uslove za održavanje istih“, poručuju iz Gradskog odbora Narodne stranke u Kraljevu.

            

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Tanja

  Gost - Tanja

  Bravo, moja puna podrska. 
  • Ime: Tanja
 • Gost - KV

  Gost - KV

  Svaka cast, ljudi. 
  • Ime: KV