Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. septembar 2019.

Udruženje starosedelaca Kraljeva i okoline organizuje u petak 27. septembra na Trgu srpskih ratnika skup čiji je cilj, kako se u pozivu navodi, promocija porodičnih vrednosti

Prema najavama koje je Udruženje starosedelaca Kraljeva i okoline objavilo na društvenim mrežama, „Porodična šetnja“ biće organizovana u petak 27. septembra u 17 časova na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu.

Od 17 do 18 časova animatori - maskote Maše i medveda zabavljaće najmlađe učesnike skupa za koje je predviđeno i iscrtavanje lica. Predviđena je i likovna radionicu na temu „Moja porodica", u organizaciji umetničkog prostora ,,Alternativa", odnosno slikara Bojana Otaševića koji će od dečijih radova na kraju napraviti i izložbu.

Udruženje „Tri plus" podeliće, kako je najavljeno, 100 kačketa, učestvuje i plesna grupa ,,Feel the sky", a sama porodična šetnja planirana je za 18 časova.

Ne postoje bilo kakvi uslovi za učešće, nisu potrebne pozivnice, karte i slično, poručuju u ovom udruženju, dodajući da su materijali za crtanje i sve ostalo - obezbeđeni.

„Dužni ste samo da donesete osmeh i da svi zajedno, sa svojim porodicama, ponosno prošetamo kroz naš grad“, poručuju iz Udruženja starosedelaca Kraljeva i okoline, dodajući da su, ako još neka organizacija želi da učestvuje, otvoreni za sve predloge.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Stanko

    Gost - Stanko

    Bravo!
    Neka se zapitaju narodni poslanici iz Kraljeva sta i koga predstavljaju Skupstini. Uostalom mi Kraljevcani znamo ko su i kakvi su...
    • Ime: Stanko