Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

27. septembar 2019.

Udruženje starosedelaca Kraljeva i okoline organizovalo je večeras na Trgu srpskih ratnika skup koji je završen porodičnom šetnjom do Trga Svetog Save sa ciljem da, kako je rečeno, bez političke promocije istaknu porodične vrednosti

Porodične vrednosti, poštovanje tradicije, potreba da deca imaju mamu i tatu, a ne „roditellja 1“ i „roditelja 2“, bilo je, kažu, ono čime su se rukovodili u Udruženju starosedelaca Kraljeva i okoline, koje je večeras organizovalo manifestaciju pod nazivom „Porodična šetnja“ u centru

Kraljeva. Učesnici skupa, među kojima je bilo trudnica, roditelja sa školskom, predškolskom i decom iz vrića, bebama u kolicima ili tek prohodalim jednogodišnjacima, prošetali su od Trga srpskih ratnika do Trga Svetog Save, posle čega su se, bez stranačkih obeležja, vratili na centralni gradski trg. Iz Udruženja starosedelaca Kraljeva i okoline poručili su da nema političkih izjava na skupu, jer „politici nema mesta na događaju koji slavi porodicu, život, radost, ponosnu šetnju kroz grad i osmehe na dečjim licima“.

Na Trgu srpskih ratnika pre Porodične šetnje koja je počela u 18 časova, najmlađe su zabavljali animatori maskote Maše i medveda, a zainteresovani klinci mogli su da dobiju i besplatno iscrtavanje crteža na licu. Ipak, najviše pažnje dece privukla je likovna radionicu na temu „Moja porodica", u organizaciji umetničkog prostora ,,Alternativa" u vlasništvi slikara Bojana Otaševića. Od večeras iscrtanih dečjih radova, za čiju je izradu bio obezbeđen sav materijal, napravljena je i mobilna izložba.

Udruženje „Tri plus" delilo je kačkete, podeljeno je oko nekoliko stotina balona. a učestvovala je i plesna grupa ,,Feel the sky", čiji su članovi prisutnima pokazali svoje igračko umeće.  

Pogledajte večeras zabeležene kadrove: 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Vlado

  Gost - Vlado

  Džaba im da te napadaju Ivane kad si najbolji!
  I ovi oko tebe, udruženje i klinci svi vi ste najbolji
  • Ime: Vlado
 • Gost - Мирјана

  Gost - Мирјана

  Браво! Ово је права Парада поноса!!!
  • Ime: Мирјана