Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. oktobar 2019.

Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva građane i građanke na razgovor o izborima - od A do Š koji će se održati sutra (sreda 23. oktobar) na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu

U susret redovnim parlamentarnim izborima, poručuju iz Nacionalna koalicija za decentralizaciju, nameće se pregršt pitanja i javljaju brojne dileme u vezi sa izbornim (ne)regularnostima:

Može li predsednik opštine koristiti službeni automobil za odlazak na stranački miting?

Šta je funkcionerska kampanja?

Kako prepoznati prikriveno emitovanje predizbornog programa?

Koja je prava adresa za prijavu izbornih nepravilnosti?

Ovo su neka od pitanja o kojima će biti reči tokom ulične akcije na Trgu srpskih ratnika ,,Izbori – od A do Š’’ i razgovora sa građanima i građankama Kraljeva.

U Nacionalnoj koaliciji za decentralizaciju naglašavaju da je pitanje koje je u njihovom fokusu, pitanje - da li građani Srbije glasaju slobodno zato štp smatraju da „glasači, ukoliko nisu u dovoljnoj meri upoznati sa izbornim procesom, pravilima, i nepravilnostima ne mogu da slobodno biraju svoje predstavnike vlasti“

Nacionalna koalicija za decentralizaciju poziva građane i građanke na razgovor o izborima - od A do Š koji će se održati sutra (sreda 23. oktobar) od 12 do 14 časova na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments