Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

7. novembar 2019.

Penzioneri su svojim pozajmicama spasili Srbiju i doprineli da ekonomski sistem Srbije bude stabilizovan, a zahvaljući SNS i Vučiću, dug penzionerima je vraćen, tvrdi Dragan Stevanović predsednik Saveta penzionera GRO SNS u Kraljevu

Na današnjoj konferenciji za medije, predsednik Saveta  penzionera Gradskog odbora ove stranke u Kraljevu Dragan Stevanović, zahvalio se penzionerima zato što, kako je rekao, u velikom broju prepoznaju zalaganje ove stranke uz obećanje da će od Nove godine penzije biti povećane za 5,4 procenata.

Organizacija penzionera Srpske napredne stranke u Kraljevu ima više od 700 penzionera, koji su, kako kaže, lojalnost prema svojoj zemlji i prema ovoj političkoj opciji pokazivali uvek kada je bilo potrebno.

- Penzioneri su najsavesniji deo društva, jer oni su svojim pozajmicama spasili Srbiju u najtežim danima i time doprineli da ekonomski sistem Srbije bude stabilizovan. Penzioni fond je stabilizovan, a zahvaljući Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je obećao da će vratiti pozajmice, dug penzionerima je vraćen - tvrdi Stevanović.

On je podsetio da su penzioneri  od države dobili jednokratnu pomoć u iznosu od 5.000 dinara.

- U znak zahvalnosti penzionerima što su verovali u državu, predsednik Aleksandar Vučić i država Srbija su im dodelili  jednokratnu pomoć u iznosu od 5.000 dinara, a od Nove godine predsednik Vučić je najavio i povećanje penzija za 5,4 procenata svim penzionerima. Od sada će se penzije usklađivati u skladu sa švajcarskim modelom, što penzioneri veoma cene i poštuju - izjavio je Stevanović.

On je ocenio i da, sa obzirom na to koliko je država pomogla najstarijim sugrađanima, ne čudi podatak o broju penzionera, koji su lojalni ovoj stranci.

- Sa ovom stranačkom opcijom imamo i ekonomsku i političku sigurnost, bez straha da će penziona primanja ikada više biti dovedena u pitanje, kao što je to bilo u vreme vladavine nekih drugih političkih opcija. Pokazalo se da su se rad i poštenje cenili na prethodnim izborima, a još više će se pokazati na narednim – zaključio je Stevanović.

                                                 Jovana Ristić

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Dragan Vukadinović

  Gost - Dragan Vukadinović

  Zaista je neverovatan stepen bezobzirnosti i beskrupuloznosti koje pokazuje onaj ko iznosi ovakve tvrdnje. Penzionerima je godinama otiman deo penzije, deo stečene imovine, i niti je vraćen niti će biti vraćen sve dok je ova politička opcija na vlasti. Ovim mrvicama koje se daju pezionerima samo im se zamazuju oči da poveruju u laž da bi odlaskom ove vlasti penzije bile dovedene u pitanje, tako da se i dalje na lažima održava podrška penzionera na izborima. Penzioneri moraju da shvate da njihove penzije nisu milostinja koju im vlast udeljuje nego nešto što su zaradili i što niko ne bi smeo da im dira. A kada bi još hteli da shvate i da, podržavajući ovu vlast, uništavaju budućnost svoje dece i unuka, i u ovoj zemlja bi bilo nade u bolji život.
  • Ime: Dragan Vukadinović
 • Gost - Poniženi i uvređeni

  Gost - Poniženi i uvređeni

  Kakva groteska od države. Sve nenormalno je postalo normalno. Ovo je iživljavanje nad najugroženijima - penzionerima. 
  • Ime: Poniženi i uvređeni
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Teško da i sam veruješ u ove gluposti koje si izrekao !?
  • Ime: Stanar