Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

22. novembar 2019.

Na teritoriji PU Kraljevo smanjena je stopa kriminala, nema teških krivičnih dela, a operativni rad policije, koja vlada situacijom na terenu i ne dozvoljava bilo kakvo izvršenje kriminala je dobar, ocenio je ministar policije Nebojša Stefanović

Dr Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova razgovarao je danas u Kraljevu sa direktorom Policijske uprave u gradu na Ibru i sa kolegama iz svih sektora Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) o rezultatima u odnosu na jul ove godine, kada ih je posetio poslednji put.

- Od sledeće godine radnici MUP-a imaće priliku da prime veće plate, očekujemo nove uniforme za najveći deo sastava redovne policije, u vidu novih jakni, bluza, košulja, pantalona i cipela. Žandarmeriju, takođe, očekuje nova oprema, kako u Kraljevu, tako i na teritoriji cele Srbije – kazao je Stefanović.

Otvorili smo, dodao je on,  rekonstrukciju šalter-sale i uprave zadužene za izdavanje ličnih dokumenata, vozačkih i saobraćajnih dozvola, što će pomoči da građani brže i efikasnije, ostvare sve obaveze koje imaju.

Ministar je najavio da će u narednoj godini, u policiju biti primljeni novi ljudi na teritoriji čitave Policijske uprave, pretežno sa teritorije Kraljeva i Vrnjačke Banje, gde je, kako je rekao, popunjenost manja od proseka u državi.

Sa rukovodstvom Sektora za vandredne situacije razgovarano je o izgradnji nove zgrade i preprekama zbog nerešenih imovinskih pitanja.

Ministar Stefanović najavio je da će u Kraljevo za 10-15 dana stići novo spasilačko vozilo,, kao i nova terenska vozila.

- Popravljamo kapacitete, a očekujemo nove interventne uniforme za sastav Sektora za vandredne situacije. Zadovoljan sam stanjem bezbednosti. Imamo smanjenu stopu kriminala, nemamo izvršenje teških krivičnih dela i imamo dobar operativni rad policije, koja vlada situacijom na terenu i ne dozvoljava bilo kakvo izvršenje kriminala – zaključio je Stefanović.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments