Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

12. decembar 2019.

Zajedničkom inicijativom meštana Baštovanske ulice u Sijaćem Polju i MO Zelengora 1, asfaltirana su dva kraka ove ulice; predstavljanje tih radova i buduće aktivnosti bili su tema redovne konferencije Gradskog odbora SNS u Kraljevu

Redovna konferencija Sprske napredne stranke u Kraljevu danas je održana na otvorenom – u Sijaćem Polju, u kraku Baštovanske ulice na kojem su radovi već završeni. Pažnju medija aktivisti ove stranke su tražili  posvećujući svoju konferenciju radovima u MO Zelengora 1, a na njoj su ocenili da je u protekloj godini urađeno mnogo po pitanju infrastrukture, kako bi žitelji ovog prigradskog naselja dobili kvalitetnije uslove za život.

Prema rečima Dragice Janičijević Popović,sekretara Mesnog odbora Zelengora 1, u 2019. godini, na teritoriji Zelengore 1, asfaltirano je osam ulica i urađene su dve kanalizacije. Ona je poručila da će u narednoj godini biti izdvojena još značajnija novčana sredstva za ovu mesnu zajednicu.

- Protekle godine, na teritoriji Mesnog odbora Zelengora 1, urađeno je mnogo toga, a sve to zahvaljujući predsednici MO Polki Krstić. Uređene su ulice Ratarska, Cerska, krakovi Beogradske ulice, Druga proleterske, Baštovanska, ulica kod pumpe Mol, a urađena je i kanalizacija u naselju Tanasković. Takođe, sprovedeno je i mnoštvo humanitarnih akcija, kao pomoć našim najugroženijim sugrađanima - ocenila je ona.

Ljubomir Nešović, stanovnik Baštovakse ulice, čije je asfaltiranje nedavno završeno, naveo je da je ovo veliki uspeh, jer sada ovaj deo grada konačno liči na pristojno naselje, sa adekvatnim uslovima za život.

- Ovo je velika stvar za ove meštane, koji su navikli na blato. Decu smo slali u čizmama u školu, pa su morali da se prezuvaju, kao da su u kamenom dobu. Ovo sada već liči na ulicu, urađena je kanalizacija. Asfaltirano je oko 400 metara ulice, iz dva kraka, pa danas oko 40  porodica ima pristojne uslove za život, u odnosu na period kada smo se doselili ovde - naveo je Nešović.

Polka Krstić, predsednica Mesnog odbora Zelengora 1 i odbornica u Skupštini grada Kraljeva, naglasila je da će se i u narednoj godini rešavati problemi ove mesne zajednice koja ima oko 23.000 stanovnika o i da je novo asflatiranje ulica i uređenje kanalizacije, očekuje planirano za mart naredne godine.

                Jovana Ristić.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Milan- Minja Milunovic

  Gost - Milan- Minja Milunovic

  Sve naopako postavljeno. Komunalna pitanja resava politicka stranka sredstvima koja su svih gradjana. Rade Mesni odbori stranaka a ne rade Mesne zajednicePrioritete odredjuje stranacka pripadnost onih koji imaju potrebu i stranka koja moze tu potrebu da zadovolji.Gde je tu Skupstina grada, gde Direkcija a gde odeljenje za urbanizam i Komisija za planove? Moja je sreca da nisam clan niti sam bio clan bilo koje stranke. MOGU DA GLEDAM SVOJIM OCIMA.
  • Ime: Milan- Minja Milunovic
  • Gost - Miljana

   Gost - Miljana

   Za zadnjih pet godina sva finansijska sredstva usmerena ka Mesnoj zajednici Zelengora utrošena su u Sijaćem Polju, hvala Predsednici Polki i predsedniku što smo sve asfaltirali ali nam treba još malo i kanalizacija.
   • Ime: Miljana
   • Gost - Boban

    Gost - Boban

    Nije baš istina,asfaltiran  je parking ispred hrama kod škole Dimitrije Tucović..da ne prljamo cipele pred molitvu.To nam sad najviše treba.
    • Ime: Boban