Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

26. decembar 2019.

Opozicija ne sme na izbore, jer se plaši se poraza: nisu uspeli da stvore lidera kojeg narod voli, koji ima energiju, snagu i volju kao Aleksandar Vučić, poručio je na konferenciji za novinare Nebojša Simović, predsednik  GrO SNS u Kraljevu

Na konferenciji za novinare, poslednjoj u ovoj godini, Nebojša Simović, predsednik Gradskog odbrora Srpske napredne stranke (SNS) u Kraljevu, ocenio je da je „dolaskom novih investicija, Kraljevo postao moderan grad, koji će zaustaviti decenijsko odlaženje mladih i pospešiti razvoj poljoprivrede i turizma“.

- Kao nikada do sada, od kada je SNS na vlasti, imamo veliki broj izuzetno važnih investicija u Kraljevu. Dolaskom kompanija „Eurotaj“ i „Leonija" i uz pomoć domaćih privrednika, uspevamo da rešimo problem zapošljavanja, koji je bio akutni problem našeg grada. Mladi ljudi su masovno napuštali Kraljevo, jer ovde nisu mogli da pronađu adekvatan i dobro plaćen posao – tvrdi Simović.

Kao važne strateške investicije on je naveo i početak izgradnje Moravskog koridora, koji će spojiti Pojate i Preljinu, kao i otvaranje aerodroma „Morava" u Lađevcima.

- Ove dve investicije, stvoriće nove projekte i druge investicije, koje će doprineti  i razvoju turizma, zbog koijih će, nadam se, Kraljevo i Srbija da „ožive". Aerodrom ,,Morava" će omogućiti i razvoj poljoprivrede, jer će zahvaljujući najavljenoj izgradnji kargo centra biti omogućeno da se proizvodi iz Raškog okruga i okruga koji se naslanjaju na Raški okrug, izvode na bilo koju lokaciju u svetu - ocenjuje Simović.

Po pitanju infrastrukture, pogotovo u seoskim područjima, prema rečima prvog čoveka kraljevačkih naprednjaka, vlast se maksimalno trudila da ispuni svoja izborna obećanja. - Uradili smo dosta puteva na seoskim područjima, uveli kanalizaciju, vodovod... Radili smo mostove posle poplava, a uradićemo i ostale mostove za koje nas neopravdano „prozivaju", a za koje je potrebno vreme, dokumentacija, ali i razne građevinske dozvole. Mostove treba raditi kao u gledićkom kraju, tako da ih ne uništi prva veća poplava. Takođe, izgradnjom Moravskog koridora više nećemo imati problem sa plavljenjem Morave - kazao je predsednik GRO SNS u Kraljevu.

On je naveo da je siguran da će na narednim izborima SNS ponovo osvojiti vlast.

- Na izborima 2020. očekujem ubedljivu pobedu SNS, jer opozicija ne sme na izbore. Plaši se ubedljivog poraza. Nisu uspeli da stvore lidera kojeg narod voli, koji ima energiju, snagu i volju da se bori kao Aleksandar Vučić. Dok su bili na vlasti nisu otvarali fabrike, već su ih zatvarali, a radnike su ostavljali na ulici. Nisu pravili auto-puteve, već su ih krpili. Aleksandar Vučić je uspeo da privoli narod, dostojanstvenom borbom za Srbiju, koju je narod prepoznao. Narod će oceniti šta je ispravno, ali ne lažnim prozivkama i aferama kao što to neki rade, već će nagraditi one koji su se borili za njih,  tako što će zaokruživanjem na listiću pokazati naklonost pravoj opciji- zaključio je Simović.

                     Jovana Ristić

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Бранко

  Gost - Бранко

  Достојанствена борба је када ти твоју ћерку корупцијом и притиском упишеш и прогураш кроз медицинску школу у Краљеву, па онда је на исту фору упишеш и гураш кроз Фармацеутски факултет у Београду. Чува се место за Хигијенски
  завод.

  И оно када ти информације цуре преко жениних бивших.

  • Ime: Бранко
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Kada bi se glasalo po imenu i prezimenu a ne za stranku, ova dvojica nikada ne bi bili izabrani ni za savet mesnih zajednica.
  • Ime: Stanar