Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

6. februar 2020

Predstavnici  Mesnog odnora SNS za Jarčujak zadovoljni su onim što je urađeno uz, kako kažu, rad i trud članova MO, meštana i predstavnika MZ, a najavljuju velike radove u Rudničkoj, Ulici Tiosava Karapandžića i u naselju Gornji Jarčujak

Nebojša Jevremović, poverenik mesnog odbora (MO) Srpske napredne stranke (SNS) u Jarčujaku ocenio je da današnjoj konferenciji za novinare, da su ponosni na ono što je, otkad je ova stranka na vlasti, urađeno u ovom kraljevačkom naselju.

- Rekonstrukcija saobraćajnica, asfaltiranja ulica, rekonstrukcija vodo-fekalne kanalizacije, elektromreže, izrada trafostanice uz rad, zalaganje, trud i saradnju članova MO SNS u Jarčujaku, meštana i predstavnika Mesne zajednica (MZ) Jarčujak – kazao je Jevremović.

Od planova za 2020. Godinu Jevremović je izdvojio izgradnju vodovodno-kanaliacione mreže u Ulici Tiosava Karapandžića, sve do nekadašnjeg „Autotransporta“. Vrednost ove investicije oko 3,2 miliona dinara.

- Tu je i rekonstrukcija Rudničke ulice, koja će se, zbog složenosti i obima posla, odvijati u tri faze. Samo prva faza koštaće 25 miliona dinara. Takođe, našli smo se i u programu Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima sa projektom za izgradnju vodovodne mreže u gornjem Jarčujaku, a vrednost tog projekta je 8,2 miliona dinara – naveo je Jevremović i dodao da će taj projekat, osim sredstvima republičkog budžeta, biti realizovan uz učešće sredstava iz gradskog budžeta i u saradnji sa  JKP „Vodovod“.

Jevremović je naveo i da je „Kraljevo dočekalo  da u MZ Jarčujak budu podignute dve velike strane fabrike: „Leoni“ i „Eurotaj“, da je period straha za egzistenciju prošao ostaviti i da sada treba vratiti veru u bolje sutra u najlepšem gradu – Kraljevu.“

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments