Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

4. mart 2020.

Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine raspisala je danas izbore za odbornike skupština gradova i skupština opština u Srbiji za 26. april, pozivajući kandidate na fer kampanju, a građane da na izbore izađu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je danas građane Srbije da izađu na redovne izbore na kojima će, kako je navela, „imati priliku da svojim glasom u demokratskom izbornom procesu odluče o budućnosti njihovih lokalnih samouprava i o njihovom daljem razvoju“.

Ona je danas raspisala danas lokalne izbore u Srbiji za 26. april. U holu republičke skupštine ona je pojasnila da se ova odluka ne odnosi na skupštine gradova i opština u kojima su vanredni lokalni izbori održani između 2017. i 2019. godine.

Rokovi za pripremu i održavanje izbora počinju da teku od dana stupanja na snagu ove odluke, a odluka o raspisivanju izbora stupa na snagu danom objavljivanja u Službenom glasniku.

"Izaberite svojim glasom one koji će odgovornom i ozbiljnom politikom moći da unaprede vaš i život vaših porodica“, poručila je ona, pozivajući sve kandidate da se za podršku građana nadmeću dobrim programima i da se u kampanji uzdrže od govora mržnje.

Izbore za svih 17 gradskih opština 26. aprila danas je raspisao i predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević, a predsednik Skupštine Vojvodine raspisao je pokrajinske izbore za isti datum.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments