Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

19. april 2020.

Vaskršnju i čestitku povodom imendana Kraljeva, sugrađanima je uputio gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, koji je poželeo da praznik u aktuelnim uslivima proslave „u duhovnom miru i uz Božji blagoslov“

U ovim, za sve nas teškim trenucima, želim vam da, u zdravlju i uz Božju blagodat, proslavite Vaskrs i da, odačani molitvama, svi zajedno dočekamo ozdravljenje i prevaziđemo sva iskušenja“, stoji, između ostalog u Vaskršnjoj poruci koju je sugrađanima, vernicima koji Vaskrs slave sutra, u nedelju 19. aprila, uputio gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Ove godine, proslava Vaskrsa 19. aprila poklopila se i sa obeležavanjem imendana Kraljeva, jer je na taj dan 1882. godine kralj Milan Obrenović dao ime našem gradu.

- Ove godine Vaskrs slavimo na drugačiji način, jer nažalost nećemo moći da budemo u hramovima i u crkvama, ali ćemo svi zajedno proslaviti praznik u krugu svojih porodica, štiteći prave vrednosti na kojima počiva naše društvo. Nadam se da ćemo naredne godine slaviti ovaj praznik kao što smo ga slavili godinama - poručio je Terzić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments