Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  1 / 5

Zvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. jun 2020.

Tokom svoje današnje posete Kraljevu, predsednici Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije – Ivica Dačić i Dragan Marković Palma razgovarali su danas na kraljevačkom Trgu srpskih ratnika sa svojim pristalicama

Predsednici Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije - Ivica Dačić i Dragan Marković Palma na centralnom gradskom trgu u Kraljevu danas su najpre obišli štand ove dve partije, na kojem su predstavnici omladine SPS i JS delili propagandni materijal građanima, a onda se i obratili  prisutnima.

Prvi čovek socijalista istakao je da je SPS u Kraljevu i Raški, uvek imao izuzetno dobre izborne rezultate, zbog čega je obeležavanje 30 godina SPS neposredno uoči izbijanja epidemije koronavirusa i održano u gradu na Ibru.

Dačić je ocenio da je izborna lista SPS i Jedinstvene Srbije „redak primer međusobnog poštovanja, odanosti i sloge već 12 godina“.

Mi smo patriote, u isto vreme i levičari, zalažemo se za principe socijalne pravde i želimo da na ovim izborima imamo bolji rezultat nego što smo imali prošlog puta, jer se na našoj listi nalaze ugledni ljudi, mladi i stručni ljudi i 43 odsto žena“, kazao je Dačić.

On je dodao da SPS „nema potrebu da se u kampanji bori sa drugim strankama za prostor.

Sve što smo radili do sada je priča o nama, naši rezultati su naša najbolja kampanja. Kao Palma citiraću predsednika Miloševića: „Mnogo vas volimo“ i poručujemo da ćemo nastaviti zajedničku borbu posle izbora i na parlamentarnom, i na lokalnim nivoima“, naveo je Dačić, dodajući da u Kraljevu SPS očekuje „veoma dobar rezultat, među najboljima u Srbiji“.

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije je, aludirajući na činjenicu da u Kraljevu i dalje živi oko 30.000 raseljenih sa Kosova i Metohije, želeo da podseti upravo njih da, kako je rekao, ne treba da zaborave ono što je kao ministar spoljnih poslova uradio Ivica Dačić:

Osamnaest država povuklo je priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije, a budite sigurni da će i u narednom periodu, tamo gde se odlučuje o sudbini građana Srbije, onih koji su proterani sa Kosova i Metohije, kao i o Srbima koji žive na Kosovu i Metohiji, Dačić pomoći, jer je obišao ceo svet i poznaje sve svetske lidere“, poručio je Dragan Marković Palma.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

4 Comments

 • Gost - Filip

  Gost - Filip

  Mene tata neće da zaposli na pijacu. Što da radim kad ne moram. Nek radi ko mora. Crkni sirotinjo i bogu si teška! Mi plaćamo deset hiljada glas. Ima se, može se.
  • Ime: Filip
 • Gost - Dejan

  Gost - Dejan

  Dva klovna.....
  • Ime: Dejan
 • Gost - Boban

  Gost - Boban

  ;,Obišao ceo svet i poznaje sve lidere;, . Naravno o trošku građana a rezultat ..bruka...
  • Ime: Boban
 • Gost - Yeah

  Gost - Yeah

  Zanimljivo je šta sve političar može da obeća a siguran da neće da ispuni
  • Ime: Yeah