Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. septembar 2016.

Zbog toga što je za pomoćnika postavio Sretena Jovanovića, predstavnici udruženja „Otpisani 2014“ traže od gradonačelnika Terzića da podnese ostavku

Grad Kraljevo potresa afera koju će građani Kraljeva, zbog nezakonite smene vlasti skupo platiti, a imenovanje čoveka koji je bio učesnik tog događaja, znači otvoreno ruganje svim građanima, smatra Miroljub Baković, predsednik udruženja „Otpisani 2014“ i poziva gradonačelnika Kraljeva da zbog, kako kaže, časti – podnese ostavku, jer je „morao da postupi drugačije, po cenu da padne gradska vlast“.

- Da li je doktoru nauka primereno da ima takvog pomoćnika i zašto je do sada imenovan Jovanović, a ne i ostala dva pomoćnika? – pita Baković, dodajući ovome i zapitanost gde je pomenuti kandidat stekao godinu iskustva u struci koja je potrebna za obavljanje posla.

Baković traži i odgovor na pitanje da li još neki grad u Srbiji ima poziciju pomoćnika gradonačelnika za kulturne manifestacije i saradnju sa partnertskim gradovima.

- Priča oko imenovanja na važne funkcije onih koji su učestvovali u nezakonitoj smeni 2010. godine podseća na primer direktora banke koji mora da zaposli radnike obezebeđenja iako su sudskim presudama osuđeni za raniju pljačku te iste banke – smatra predsednik „Otpisanih“.

Prema njegovim rečima, postoji još jedan razlog koji vidi kao razlog za ostavku gradonačelnika.

 

- Nije javno pokrenuo pitanje bahatosti, niti inicirao smenu direktorke jedne ustanove kulture. Ta direktorka je članica Srpske napredne stranke, koja ne plaća ogromne račune ni za struju, ni za električnu energiju – kaže Baković, ocenjujući da građani imaju pravo da znaju o kome se radi,  kao i pravo da budu upoznati sa tim da li  je neko naredio da se, kako je rekao, ta bruka Srpske napredne stranke – zataška.

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments