Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

6. oktobar 2016.

Formiran GO Pokreta za preokret, čiji predstavnici poručuju da su okrenuti novim radnim mestima i budućnosti u kojoj decu neće morati da gledaju preko Skajpa

Za predsednika novoformiranog Gradskog odbora  Pokreta za preokret izabran je Miloš Vučetić, a za njegovog zamenika  Mikica Vučinić..

Predsednik Pokreta za preokret prof. dr Janko Veselinović poručuio je da je “Kraljevo možda najbolji primer kako izgleda grad u kome je na vlasti SNS.

- Ono što je Bog dao Kraljevu i okolini, plodnu zemlju, vodu i sunce, uništavaju nesposobni političari, ali oni više nisu naša tema. Nama je tema budućnost, srećni mladi ljudi, koji ovde žive i šire svoje porodice. Nama nije tema očajavanje, mi hoćemo da se borimo da napravimo preokret u svim oblastima. Tema su nam nova radna mesta, novi putevi, brza i stručna zdravstvena zaštita. Tema su nam banje koje rade i primaju turiste, a ne ruine kakve su sad. Želimo da sarađujemo sa svima u opoziciji, sa svima kojima je Kraljevo u srcu – rekao je Veslinović 

Novoizabrani predsednik Gradskog odbora Pokreta za preokret Miloš Vučetić  rekao je da mu biti čast da na narednim izborima nastupi i sprovede ideje i programa Pokreta, zato što je  «ubeđen da ova opcija želi istinski preokret u Srbiji i Kraljevu».

 

- Želim da nam deca imaju budućnost, a ne da ih gledamo preko skajpa kad odu u beli svet da traže zaposlenje – poručio je Vučetić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - kraljevcanin

  Gost - kraljevcanin

  hahahha..opet ovaj NOPO...covek osvojio 300 glasova i opet se nesto gura...e svakakvih cudaka ima u ovom gradu
  • Ime: kraljevcanin
 • Gost - sadabisvi

  Gost - sadabisvi

  Od NOPO do PzP… hmmmm… transformerq
  • Ime: sadabisvi