Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

3. novembar 2016.

Dosadašnji šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u gradskoj skupštini Aleksandar Protić izabran je danas za zamenika predsednika gradske skupštine

Kraljevačka skupština dobila je danas zamenika predsednika skupštine, a na to mesto, sa 41 glasom „za“, izabran je Aleksandar Protić, dosadašnji šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

U biografiji Protića navodi se da je osnovne studije završio na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1999. godine, a postdiplomske studije na na Univerzitetu „Kurt Bosh“ (Sion, Švajcarska).

Od 17 godina radnog iskustva Protić je, navedeno je u biografiji, 15 proveo radeći u međunarodnim organizacijama, kod stranih investitora, u lokalnoj samoupravi i u javnom sektoru.

 

Izboru Protića prethodila je rasprava tokom koje su odbornici opozicije primetili da se na priloženoj listi sa imenima odbornika koji Protića predlažu za ovu funkciju nalazi netačno napisano ime odbornika Novice Gagovića (potpisan sa Novica G. Novica), ali je Nenad Marković, predsednik skupštine rekao da će taj potpis tertirati kao nevažeći, a listu kao da ima 31 potpis, umesto 32. Na pomenutom dokumentu, na jednom mestu, čak je i samo ime predloženog kandidata netačno navedeno (Aleksanar, umesto Aleksandar) što su odbornici opozicije ocenili kao neozbiljno.

Odbornici nastavljaju današnje zasedanje, a u toku je rasprava o načinu poveravanja gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Kraljeva.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Vukajlija

    Gost - Vukajlija

    Što bi rekao Protić - presednik skupštine.
    • Ime: Vukajlija