Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

8. maj 2017.

Nastavne programe predstaviće 10 srednjih škola iz Kraljeva i  Vrnjačke Banje, a osmaci i njihovi roditelji moći će da se informišu o načinu upisa, smerovima i obrazovnim profilima

Centar za informisanje i profesionalno savetovanje (CIPS) u Kraljevu u saradnji sa Školskom upravom organizuje jednodnevni Sajam obrazovanja i profesionalne orijentacije, 10. maja 2017. godine, u Hali sportova na gradskom keju u Kraljevu, od 12 do 18 časova.

Partneri i učesnici ove manifestacije su Grad Kraljevo, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Kraljevo, Regionalna privredna komora Kraljevo, Kancelarija za mlade, a svoje štandove imaće i Narodna bibilioteka „Stefan Prvovenčani“, Kulturni centar Ribnica i Dom učenika srednjih škola u Kraljevu.

Nastavne programe predstaviće 10 srednjih škola iz Kraljeva i  Vrnjačke Banje, pod sloganom „Dođi, vidi, odluči!“. Osnovci završnih razreda i njihovi roditelji biće u mogućnosti da se iz prve ruke informišu o načinu upisa, smerovima i obrazovnim profilima i prisustvovaće stručnim i praktičnim prezentacijama škola. Takođe, sajmu će prisustvovati i privrednici - učesnici u sistemu dualnog obrazovanja.

 

Na štandu NSZ održavaće se radionica „Značaj izbora zanimanja“ na svakih sat vremena, gde će stručni saradnici NSZ pokušati da objasne zainteresovanima da je izbor budućeg zanimanja jedan od najvažnijih izbora u životu i koje faktore moraju da uvaže, a koje da zanemare pri donošenju odluke. Biće im pružene informacije o perspektivnim i neperspektivnim zanimanjima, kao i o stanju na tržištu rada. Tako će učenici moći da procene željeno zanimanje, otkriju svoja interesovanja i analiziraju svoje mogućnosti u okviru profesije.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - KV

    Gost - KV

    Stasava još jedna generacija za odlazak iz Kraljeva.
    • Ime: KV