Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

5. oktobar 2017.

Priznanja „DAMA GODINE 2017 - REGION“ biće dodeljena u utorak 10. oktobra u u hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji, a događaju će prisustvovati predstavnici sveta kulture, sporta, biznisa, estrade, lokalnih samouprava i drugi

Priznanje „DAMA GODINE“ je godišnja dodelu nagrada najuspešnijim ženama iz svih sfera života, za rad, doprinos i stvaralaštvo, a ujedno podržava i promoviše ideju rodne ravnopravnosti i položaj žena u društvu. Prvi put je organizovana 2014. godine u dvorani Doma Sindikata u Beogradu, a narednih godina u vili Jelena na Dedinju, hotelu Crowne Plaza i ekskluzivnom prostoru beogradskog kluba City Hall.

Uspešnost u poslu ne određuje pol već kvalitet, posvećenost, talenat i lične osobine. Kako u Srbiji i dalje postoje stereotipi da žene ne mogu biti jednako uspešne kao muškarci, činjenica je, da je u odnosu na ranije, danas sve više žena na liderskim pozicijama, žena koje svojom upornošću i snagom nižu uspehe na svim poljima ;

Među nagrađenim damama prethodnih godina našle su se: Tatjana Tanja Bošković, Ivana Španović, Dragana del Monaco, Tatjana Vojtehovski, Snežana Dakić, Ljiljana Stjepanović, Jelena Baćić Alimpić, Vesna de Vinča, Jelena Tomašević, Dragana Katić,  Sanja Marinković, Tanja Anđelković – S radio, dr Slavica Đukić Dejanović, Neda Ukraden i druge.

U programu učestvuju džentlmeni sa muzičke scene koji damama poklanjaju najlepše stihove, dok im priznanja uručuju džentlmeni iz sveta kulture, sporta, mode, medija, biznisa. Do sada su to bili: Dženan Lončarević, članovi grupe Legende, Alena Slavica, Boris Bizetić, Srđan Marjanović, članovi Tropico benda i mnogi drugi.

Ovogodišnja dodela priznanja „DAMA GODINE 2017 - REGION“  održaće se  u utorak 10. oktobra u ekskluzivnom prostoru hotela Zepter u Vrnjačkoj Banji, a događaju će prisustvovati predstavnici sveta kulture, sporta, biznisa, estrade, lokalnih samouprava i drugi.

 

Među nagrađenim damama naći će se i Suzana Perić – modni dizajner, sestre Gobović – pevačice tradicionalne etno muzike, Irina Vukotić – novinarka i voditeljka, Manuela Babačkova – zastupnik kozmetike Golden Rose u Srbiji, Katarina Stojanović – glumica, Bernarda Cecelja – privrednica iz Zagreba, Ivana Đorđević – autor i voditelj emisije na Grand televiziji, Marija Butorović – brend nakita sa elementima Swarovski kristala Leweris, akteri pozorišne predstave „Ko vam dade predstavu“ (Jelica Sretenović, Zorana Pavić, Niggor, Škundrić) i drugi.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments