Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

9. oktobar 2017.

Najbolji Hyundai diler za Srbiju u 2016. misli na svoje klijente: prošlog vikenda kupcima su na lokaciji SC Okanik u Mataruškoj Banji poklanjali kontrolni pregled vozila, promovisali novi i30 i darovali 700. kupca novog Hyundai automobila

U godini jubileja kada Marić centar, ovlašćeni prodavac i serviser Hyundai modela, slavi 10 godina rada sa Hyundai brendom i 45 godina iskustva u servisiranju vozila, odlučio je da svim svojim kupcima pokloni besplatni kontrolni pregled pred nastupajuće zimske uslove.

Lokacija za kontrolne preglede bio je sportski centar “Okanik” u Mataruškoj banji, koji je obuhvatio kontrolu 24 tačke na vozilu sa nezobilaznom kontrolom antifriza pred zimu.

Na istoj lokaciji, promovisana je treća generacija najprodavanijog Hyundai modela i30. Jubilej Marić centra se poistovetio i sa jubijelom Hyundai motor Company-ja koji slavi 10 godina od lansiranja ovog modela u prodaju.

U Srbiji je nova generacija modela i30 dostupna sa tri pogonska agregata. Atmosferski benzinski motor 1.4 sa 100 konjskih snaga kao i trocilindrični turbo benzinskim motorom male zapremine 1.0T-GDi, oba motora su uparena sa šestobrzinskim manuelnim menjačem, koji obezbeđuje dinamičnu i efikasnu vožnju. Osim benzinskih motora, u ponudi su i novi dizelski agregati , zapremine 1.598 ccm sa 136 ks. Ono što izdvaja novi i30 na srpskom tržištu je bogat paket osnovne opreme koji obuhvata: AEB – sistem za autonomno kočenje u hitnim situacijama, LKAS – sistem za upozorenje i asistenciju prilikom nenamerne promene kolovozne trake, FCWS – sistem upozorenja o mogućnosti sudara sa prednje strane, DAA – sistem upozorenja vozača na umor, HBA – Automatsko paljenje dugih svetala, STOP&GO sistem, Tempomat...

Treća generacija modela i30 izgrađena je na osnovama koje Hyundai Motor kompanija razvijala u poslednjih 25 godina u Evropi. Osmišljena je u tehničkom centru Hyundai Motor Europe u Russelsheimu, u Nemačkoj. Proizvedena je u Nošovicama, u Češkoj, a testirana na Nirburgringu. Nova generacija model i30 ima za cilj da nastavi uspeh prethodne dve generacije modela i30 koji su od 2007. godine prodate u više od 850.000 primeraka u Evropi.

Nova generacija modela i30 poseduje prefinjenu i elegantnu liniju, koja teče prirodno, od prednjih svetala, celom dužinom do zadnjih LED svetala, koja su savršeno uklapljena u celinu. LED prednja svetla sa tri projektora (kratka i duga) u kombinaciji sa vertikalno postavljenim LED dnevnim svetlima, naglašavaju jak vizuelni identitet. Da bi se ovaj izgled dodatno upotpunio, prednja svetla za maglu su integrisana u usisnicima za vazduh. Zadnji spojler crne boje poboljšava aerodinamiku i čini da nova generacija modela i30 izgleda još dinamičnije i kompaktnije.

Svi posetioci ovog dogadjaja mogli su da testiraju novi i30 kroz vijugave žičke puteve do manastira Žiče. Mokar kolovoz je bio idealna podloga da se na delu vide svi aktivni sistemi bezbednosti i da se oseti upravljivost ovog modela.

 

Marić centar, najbolji Hyundai diler za Srbiju u 2016. ima za cilja da ponovi prošlogodišnji uspeh, a kako stvari stoje, na najboljem putu su da to i urade. Iz prodajnog salona u septembru je isporučeno 700. novo Hyundai vozilo. Kupac 700. vozila je kraljevačka firma “19. decembar” koja je pazaralia novi Hyundai Tucson 1.6 T-GDi, a kao poklon dobili su set zimskih pneumatika, koji će njihovo vozilo učiniti pouzdanijim na putevima tokom nastupajuće zime.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Cloudy, 12 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:0 am   |   Sunset: 5:43 pm
86%     2.7 m/s     33.220 bar
Forecast
NED Low: 8 °C High: 13 °C
PON Low: 5 °C High: 13 °C
UTO Low: 6 °C High: 14 °C
SRE Low: 2 °C High: 15 °C
ČET Low: 3 °C High: 10 °C
PET Low: 3 °C High: 15 °C
SUB Low: 5 °C High: 18 °C
NED Low: 5 °C High: 17 °C
PON Low: 5 °C High: 16 °C
UTO Low: 4 °C High: 15 °C