Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

6. decembar 2017.

Kompleks u Vrnjačkoj Banji, koji se u sivoj gradnji nalazi skoro 30 godina, prodat je za 77 miliona dinara u nedovršenoj fazi, a iz kompanije Zepter stiže obećanje da će hotel biti završen za najviše dve godine

Nedovršeni hotel od šest spratova, koji treba da ima više od 1.000 soba, decenijama je bio problem kraljice kontinentalnog turizma. Kompanija Zepter, koja je početkom ove godine već kupila hotel Zvezda 1 za oko 1,4 miliona evra, ponudila je za kompleks Zvezda 2 - 77 miliona dinara. Odbor poverilaca HTP Fontana prihvatio je tu ponudu, čime je, smatraju u banjskoj opštini, okončano tridesetogodišnje propadanje ovog kompleksa.

Po zaključenju ovog ugovora, kompanija Zepter će na glavnoj banjskoj promenadi imati hotelski kompleks od oko 5.000 kvadratnih metara.

Prema rečima Bobana Đurovića, predsednika opštine Vrnjačka Banja, kompleks Zvezda 2 nije samo našao novog kupca, već i investitora, koji za rekonstrukciju ima rok dve godine.

- Obećanje kompanije Cepter je da će u roku od dve godine rekonstrukcija hotela biti završena, a očekuje se da će ta investicija koštati oko sedam miliona evra - rekao je Đurović.

On je dodao da će Vrnjačka Banja, kada radovi na ovom kompleksu budu završeni, poprimiti potpuno novi izgled, budući da nedovršeni hotel u centru Vrnjačke Banje sada ruži njenu sliku.

Osim činjenice da će, kada i hotel Zvezda 2 bude stavljen u funkciju, ovo banjsko mesto biti u prilici da gostima pruži i novi kvalitet ponude, korist od ove investicije pokazaće se i kroz otvoranje novih radnih mesta i nova zapošljavanja.  

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (night), 10 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:56 am   |   Sunset: 5:48 pm
74%     1.8 m/s     33.119 bar
Forecast
ČET Low: 5 °C High: 22 °C
PET Low: 7 °C High: 21 °C
SUB Low: 8 °C High: 17 °C
NED Low: 9 °C High: 16 °C
PON Low: 5 °C High: 11 °C
UTO Low: 3 °C High: 15 °C
SRE Low: 3 °C High: 15 °C
ČET Low: 7 °C High: 15 °C
PET Low: 2 °C High: 15 °C
SUB Low: 2 °C High: 15 °C