Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. decembar 2017.

Hotelijeri u Vrnjačkoj Banji očekuju veliki broj domaćih i stranih gostiju za praznike (iz Bugarske, Makedonije, Crne Gore), a iz banjske Turističke organizacije poručuju da su obezbedili sve za dobar provod svojih gostiju

U Vrnjačkoj Banji je sve spremno za predstojeće praznike, poručuju iz Turističke organizacije ovog mesta.

Popularna promenada ukrašena je i ove godine, a tu su i velika novogodišnja jelka i vrabac Gočko sa kapom Deda Mraza. Hiljade svetlećih lampiona i ukrasa znak su da počinje praznično raspoloženje. Hotelijeri očekuju veliki broj kako domaćih tako i stranih gostiju za praznike ( Bugari, Makedonci, Crnogorci…)

Ukoliko bude snega, gostima će u ponudi biti  dnevno i noćno skijanje na planini Goč koja se nalazi na samo 12 kilometara od Vrnjačke Banje. Dve staze od po pet stotina metara su dobro utabane i uveče osvetljene, dok je cena ski passa pristupačna i iznosi 600 dinara.

Posle skijanja na Goču najbolje je opustiti se u nekom od mnogih wellness centara koje Vrnjačka Banja nudi. Tu su i zatvoreni bazeni sa mineralnom vodom. Ova kombinacija dnevne i noćne aktivnosti mnogima je privlačna i dobrodošla.

Vrnjačka Banja nudi i bogat noćni program zabave u brojnim kafićima, restoranima i hotelima. U hotelu Solaris Resort za novogodišnje praznike nastupa Goca Tržan, i trodnevni aranžman za ovaj hotel je oko 90.000 dinara za celu porodicu. U ovu ponudu je uključeno i korišćenje renoviranog wellness centra na 1000 m2 čija je ponuda jedinstvena u regionu. Biće zadovoljni i oni koji tokom novogodišnjih praznika budu želeli da provere i svoje zdravstveno stanje, jer to mogu učiniti u Specijalnoj bolnici "Merkur", gde trodnevni aranžman sa dočekom, reprizom, medicinskim uslugama i korišćenjem Wellness centra košta 24.560 dinara. U hotelu "Zepter" cena je 28.800 dinara. Veliki broj restorana i kafića spremilo je svoje ponude za novogodišnju noć sa bogatim muzičkim programom a cene se kreću od 500 dinara u kafićima pa do 5000 dinara u restoranima.

Prodaja novogodišnjih aranžmana je iznad svih očekivanja i hotelijeri zadovoljno trljaju ruke.

 

Turistička organizacija u Vrnjačkoj Banji je za one najmlađe goste pripremila i druženje sa Deda mrazom, Snežnom kraljicom i ostalim drugarima na Platou kod vrapca, a one starije očekuje grejana rakija i gulaš od divljači”, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (day), 27 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:11 am   |   Sunset: 8:16 pm
40%     3.1 m/s     32.916 bar
Forecast
PON Low: 16 °C High: 27 °C
UTO Low: 17 °C High: 24 °C
SRE Low: 16 °C High: 25 °C
ČET Low: 18 °C High: 23 °C
PET Low: 17 °C High: 26 °C
SUB Low: 16 °C High: 27 °C
NED Low: 17 °C High: 26 °C
PON Low: 17 °C High: 22 °C
UTO Low: 15 °C High: 23 °C
SRE Low: 17 °C High: 22 °C