Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

25. decembar 2017.

Pisanja pojedinih medija da je spomenik glumcu Draganu Nikoliću u Vrnjačkoj Banji oštećen, demantovali su iz ekipe za podizanje spomenika, poručujući da su naočare koje sada nedostaju - odnete na popravku

Mnogo loših komentara na račun nas samih, naše nekulture, nebrige i odsustva poštovanja i za one koji ga zaslužuju, zbog nečega što se, zapravo, nije ni dogodilo.

Nikola Džamić Iz Vrnjačke Banje bio je član ekipe na čiju inicijativu je, 26. oktobra ove godine, u banjskom parku pored Specijalne bolnice “Merkur” (koja je sve to finansirala) podignut spomenik proslavljenom glumcu Draganu Nikoliću. Džamić je demantovao da je bilo vandalizma, o kojem su pisali pojedini mediji, verovatno nakon što su građani javili da na spomeniku nedostaju Gagine naočare.

Prema njegovim rečima - naočare su poslate na popravku, da bi se saniralo ranije, kako se ispostavilo – nenamerno oštećenje. To se dogodilo još pre oko nedelju dana, kada su naočare poslate na ponovno izlivanje u beogradskoj livnici “Jeremić”.

 

Kada budu vraćene, biiće postavljene tako da onemoguće ponovna oštećenja, a svima koji žele da naprave fotografiju pored spomenika popularnog glumca upućen je apel da se na statuu ne naslanjaju.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Fair (day), 7 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:44 am   |   Sunset: 7:29 pm
92%     0.0 m/s     33.220 bar
Forecast
SUB Low: 6 °C High: 23 °C
NED Low: 8 °C High: 25 °C
PON Low: 10 °C High: 26 °C
UTO Low: 13 °C High: 25 °C
SRE Low: 13 °C High: 26 °C
ČET Low: 13 °C High: 28 °C
PET Low: 15 °C High: 21 °C
SUB Low: 13 °C High: 21 °C
NED Low: 11 °C High: 22 °C
PON Low: 13 °C High: 22 °C