Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. decembar 2017.

Predsednik opštine Boban Đurović smatra da je Vrnjačka Banja prodajom Zvezde 2 rešila veliki problem, a iz kompanije koja sada u ovom mestu ima dva hotela, već su precizirali okvirnu dinamiku radova, visinu investicije i broj radnih mesta

„To što je i „Zvezda 2“ našla kupca, predstavlja kapitalni projekat za našu opštinu, jer se to dogodilo posle skoro 30 godina traženja investitora“, kaže Boban Đurović predsednik opptine Vrnjačka Banja.

Prema njegovim rečima, nakon što je kompanija Cepter kupila ovaj objekat, Vrnjačka Banja nije samo rešila pravni status budućeg objekta, već je dobila i investitora koji je u prva dva dana nakon kupovine sa lokalnom samoupravom  dogovorio dinamiku radova na privođenju objekta nameni, sredstva koja planira da uloži, broj radnika koje namerava da zaposli i rok u kojem oni očekuju da će objekat biti zavšen.

- Kada sve bude urađeno, Vrnjačka Banja će u svom strogom centru imati nov hotel sa pet zvezdica. Banja će i estetski lepše izgledati, biće novih zaposlenja, a imaćemo i novu kategorizaciju koja je Vrnjačkoj Banji neophodna zbog konkurencije i činjenice da će objekat od 12.000 kvadratnih metara biti bez premca, i u Srbiji, i u okruženju, kada je kongresni turizam u pitanju - kaže Đurović.

Đorđe Rašić, jedan od članova Upravnog odbora Cepter Grupe kaže da su planovi ove kompanije, nakon što je kupila nedovršeni hotelski kompleks „Zvezda 2“ u samom centru Vrnjačke Banje, da za dve godine ovu zgradu u sivoj fazi izgradnje pretvori u najreprezentativniji objekat u Vrnjačkoj Banji.

Za šest meseci trebalo bi da bude sređena fasada, a objekat kompletno uređen za dve godine. Kompletna investicija, kako u ovoj kompaniji očekuju, koštaće između osam i devet miliona evra, u zavisnosti od stanja u kojem se nalazi postojeća betonska konstrukcija.

U renoviranje Zvezde 1 Cepter grupa do sada je uložila više od dva miliona evra, a novo ulaganje u nastavka rekonstrukcije predviđeno je već za januar 2018.

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments