Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. januar 2018.

Preduzeće „Novi Autoprevoz“ iz Vrnjačke Banje, posle loše privatizacije ponovo je na nogama i ponosni je nosilac licence broj jedan za pružanje usluga na stanici, koja je jedna od najepših i najuređenijih u ovom delu Srbije

Ovo preduzeće iz Vrnjačke Banje, koje je posle loše privatizacije bilo ugašeno, pre tri godine je registrovano pod nazivom „Novi Autoprevoz“, zahvaljujući aktivnostima loklane vlasti i podršku Vlade RS. Da je ovo bio pravi potez, svedoče i podaci preduzeća po kojima je prihod u odnosu na prošlu godinu uvećan za oko 13,5 miliona dinara.

Do kraja narednog meseca, sve autobuske stanice u Srbiji moraće da poseduju licence za pružanje staničnih usluga koje izdaje Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Licencu za pružanje staničnih usluga pod rednim brojem 1 dobila je autobuska stanica u Vrnjačkoj Banji kroz koju dnevno prođe oko 900 putnika na oko 200 polazaka. U dane praznika broj putnika na dnevnom nivou uveća se i na 2.000. Objekat ima oko 3.000 metara kvadratnih komfornog poslovnog prostora, redivno održavanje perona, 14 kamera za video-nadzor, savremeni sistem za obaveštavanje putnika.

Posle neuspelih privatizacija i stečaja, autobuska stanica u Vrnjačkoj Banji nije radila nekoliko godina, ali danas je sasvim jasno da je sada jedna od najlepših i najuređenijih u ovom delu Srbije.

U njenu rekonstrukciju i opremanje uloženo je oko pet miliona dinara, a za licencu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prema rečima Ivana Dunjića, direktora „Novog Autoprevoza“,  bilo je potrebno ispuniti niz uslova.

Jedan od glavnih kriterijuma bio je vlasništvo nad autobuskom stanicom, a zatim i poslovni ugled, sedište na teritoriji Republike Srbije, redovno izmirivanje obaveze prema domaćim prevoznicima.

 

Dunjić s ponosom ističe da je autobuska stanica u Vrnjačkoj Banji  povećala prihod za 32 odsto prošle godine. Deo tih sredstava, čiji je nominalni iznos od oko 13,5 miliona dinara, uložen je u rekonstrukciju autobuske stanice.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

3 Comments

 • Gost - Jovica

  Gost - Jovica

  Spremajte se kraljevcani na 
  Noge da proterano ovo zlo od vulovoca !!!
  • Ime: Jovica
 • Gost - Pravda kv

  Gost - Pravda kv

  Vulovic se upravo hvali po srbiji kako mu vlast pomaze i kako vec je sredeno da uzme stanicu u kraljevu i u kragujevcu a do transportovih linija doso je uz pomoc maricica i stecajnog upravnika prezimenjaka a u kriminalistickoj polici u kraljevu nista ne reaguju a svi privatnici u kraljevu treba uz pomoc gradana da proteraju vulovica 
  • Ime: Pravda kv
 • Gost - Stanar

  Gost - Stanar

  Kraljevačka stanica će verovatno biti ugašena ako se uzme u obzir njeno stanje. Nakon toga će je pokloniti KUMU, mislim Vuloviću, nije bitno čiji je kum, važno je da je na ŠTETU grada Kraljeva a u njihovu korist, SNS korist, znate već. 
  • Ime: Stanar

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (day), -4 °C
Current Conditions
Sunrise: 7:6 am   |   Sunset: 4:2 pm
93%     1.3 m/s     33.153 bar
Forecast
PON Low: -13 °C High: -2 °C
UTO Low: -3 °C High: -1 °C
SRE Low: -7 °C High: -1 °C
ČET Low: -9 °C High: -1 °C
PET Low: -5 °C High: 2 °C
SUB Low: -2 °C High: 2 °C
NED Low: 0 °C High: 4 °C
PON Low: -1 °C High: 4 °C
UTO Low: 0 °C High: 5 °C
SRE Low: 0 °C High: 2 °C