Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

10. april 2018.

Na konkursu Ministarstva poljoprivrede, Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji odobreno je tri miliona dinara za razvoj projekata kojim će oni, na originalan način, povezati poljoprivredu i turizam

Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, tri miliona kako se navodi u saopštenju, uložiće u izradu projekta čiji je cilj da se povežu ponuda i tražnja poljoprivrednih proizvoda, odnosno, poljoprivredni proizvođači i gosti u hotelima sa teritorije Vrnjačke Banje, Trstenika i Kraljeva.

Završetak projekta se očekuje do kraja juna ove godine, a fakultet je izradio posebne upitnike iz oblasti poljoprivrede i turizma i prikupio podatke od 100 poljoprivrednih proizvođača i 50 ugostiteljskih preduzeća.

Ova sredstva fakultet je dobio na konkursu Ministarstva poljoprivrede za raspodelu podsticaja za unapređenje sistema kreiranja i prenosa znanja kroz razvoj tehničko-tehnoloških i inovativnih projekata u poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Planirali su i izradu Studije o stanju kvaliteta i bezbednosti poljoprivrednih proizvoda i potreba turističkog tržišta na teritoriji Kraljeva, Vrnjačke Banje i Trstenika.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments

Vreme

Kraljevo Serbia Partly Cloudy (day), 22 °C
Current Conditions
Sunrise: 5:2 am   |   Sunset: 8:6 pm
56%     0.0 m/s     33.017 bar
Forecast
PET Low: 11 °C High: 26 °C
SUB Low: 13 °C High: 27 °C
NED Low: 15 °C High: 28 °C
PON Low: 14 °C High: 28 °C
UTO Low: 15 °C High: 27 °C
SRE Low: 13 °C High: 28 °C
ČET Low: 13 °C High: 28 °C
PET Low: 15 °C High: 28 °C
SUB Low: 15 °C High: 27 °C
NED Low: 15 °C High: 27 °C