Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

18. april 2018.

Finansijska podrška Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave od 11,5 miliona dinara, odobrena je za projekat opštine Vrnjačka Banja za unapređenje sportske infrastrukture u centralnom delu banje

Projekat obuhvata sređivanje terena „C“ na sportskom stadionu „Raj“ i to ugradnju sistema zalivanja, izgradnju tribina i svlačionica. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu, lokalna samouprava želi da obezbedi najbolje uslove za pripreme domaćih, ali i stranih sportista.

Osim kampova vodenih sportova „Number one “i rukometnog kampa „Anrea Lekić“, u Vrnjačkoj Banji ove godine će se održati i kamp fudbalskog kluba “Crvena zvezda“. Tereni na Raju bili su poznati još 60-ih godina kada su se na njima održavale atletske manifestacije. Od tada, sve do 80-ih godina radilo se na proširenju i preuređenju sportskih terena. Tereni se nalaze na istoimenom brdu u neposrednoj blizini sportske hale "Vlade Divac". U sklopu terena nalazi se i teren za odbojku na pesku. Jedan od najstarijih banjskih sportskih klubova FK "Goč" trenira na ovim terenima.

tekst i fotografija: zvaničan sajt opštine Vrnjačka Banja

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments