Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

23. april 2018.

Predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i predsednik Asocijacije Rimske evropske banje Tobijas  Bilenštajn, danas su potpisali Memorandum o pristupanju Vrnjačke Banje ovoj evropskoj porodici

Vrnjačka Banja je danas postala članica Evrope, svečanim potpisivanjem Memoranduma o pristupanju Asocijaciji Rimske evropske banje. Predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović i predsednik Asocijacije Rimske evropske banje, Tobijas  Bilenštajn, danas su potpisali Memorandum o pristupanju Vrnjačke Banje ovoj evropskoj porodici, čiju je kandidaturu  potvrdila i Evropska asocijacija banja.

Đurović je naglasio da je ovaj korak Vrnjačke Banje izuzetno važan:

- Privilegija je biti deo ovakvog projekta. Na ovaj način,  zbog potencijala, specifičnosti, napredovanja, ulaganja, ali i zbog svoje rimske istorije, Vrnjačka Banja će biti vidljivija gostima Evrope, Azije i Amerike – poručio je Đurović, dodajući da će objedinjenom turističkom ponudom, putem stranih tur operatera, kataloga i direktnim bukingom, Vrnjačka Banja biti bliža i dostupnija stranim gostima.

Tobijas Bilenštajn je u svom obraćanju novinarima izrazio zadovoljstvo što je Vrnjačka Banja postala zajednički partner i da je svojim kvalitetima zasluženo priključena ovoj evropskoj porodici.

Vrnjačka Banja je prva članica koja je postala deo evropske asocijacije banja, a da država nije članica EU. Predsednica Klaster velnesa Srbije Nataša Ranitović, potvrdila je da je ovo bila njena inicijativa i da je Vrnjačka Banja jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji, koja je potpisivanjem ovog Memoranduma postala deveta članica Asocijacije.

U poređenju sa njenom prošlogodišnjom posetom Vrnjačkoj Banji, rekla je, primećuje veliku razliku u izgradnji i poboljšanju infrastrukture, ali  istakla je i veliki značaj za goste i samu Vrnjačku Banju, otvaranje aerodroma u Lađevcima, jer i dostupnost infrastrukture utiče na kvalitet ponude.

Današnjim pristupanjem Vrnjačke Banje, Rimskim banjama Evrope, Vrnjačka Banja će zajedno sa partnerima raditi na poboljšanju usluga, kvaliiteta i zaokružene turističke ponude evropskim gostima. 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments