Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

29. april 2018.

Kraljevačka firma osvojila je priznanje koje je, u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, svrstava među prva tri preduzeća na nivou cele Srbije, u kategoriji onih koja imaju više od 250 zaposlenih

Povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu, Uprava za bezbednost i zdrravlje na radu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, nagradila je. u Palati Srbija preduzeće „Radijator inženjering“ iz Kraljeva Poveljom „28. april“ za poseban doprinos i afirmaciju bezbednost i zdravlja na radu za 2017. godinu, u kategoriji preduzeća koja imaju više od 250 radnika.

Uz „Radijator inženjering“, u pobedničkom trojcu na nacionalnom nivou, u ovoj kategoriji su još i velike kompanije „Continental“ i „Henkel“, od kojih je jedino “Radijator inženjering" izvorno srpska firma. U ovoj kategoriji konkurisalo je 47 preduzeća.

- Naš su prioritet su zaposleni, njihova bezbednost i uslovi u kojima žive i rade. e, brinemo i posvećeni smo okolini i zajednici u kojoj poslujemo. Bezbednost na radu jedan je od temelja našeg poslovanja i postavljamo ga kao uslov i onima sa kojima sarađujemo  ističe osnivač „Radijator inženjeringa“ Radojko Janić, koji je na dan dodele priznanja službeno boravio u inostranstvu, kao i njegov sin Milan Janić, sadašnji direktor ovog porodičnog preduzeća.

Nenad Radosavljević, upravnik razvoja u „Radijator inženjeringu“, koji je Povelju primio od Marine Furtula, direktorke Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, pojašnjava da je, posle prijavljivanja, zajedno sa Lelom Kočović, zaduženom za ovu oblast u „Radijator inženjeringu“ u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja održao prezentaciju na ovu temu, posle čega je u Kraljevo dolazila Komisija Uprave za bezbednost i zdravlje na radu, koja je i odlučila da kraljevačku firmu nagradi ovim priznanjem..

Cilj onih koji su u ovom kraljevačkom preduzeću zaduženi za oblast bezbednosti i zdravlja na radu je da se svim zaposlenima pitanje bezbednosti stavi u prvi plan. S tim ciljem se održavaju prezentacije i pokazne vežbe u vezi sa bezbednošću na radu i ukazuje se na slabe tačke i predlažu mere za poboljšanje.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Rade

    Gost - Rade

    Svaka čast i kod nas ima toga
    • Ime: Rade