Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

20. jun 2018.

Pravo na novčanu naknadu ima nezaposleno lice koje je bilo obavezno osigurano za slučaj nezaposlenosti najmanje 12 meseci neprekidno ili sa prekidima u poslednjih 18 meseci

Prema obaveštenju Nacionalna služba za zapošljavanje, isplata redovne novčane naknade i privremene novčane naknade za korisnike sa Kosova i Metohije za maj ove godine, biće obavljena po sedećem rasporedu:

- preko Poštanske štedionice, redovna novčana naknade nezaposlenim licima za avgust 2017. biće isplaćena danas (sreda, 20. jun), a privremena novčana naknade nezaposlenim licima, koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije, u četvrtak, 21. septembra.

Ovo pravo građani Srbije ostvaruju pod uslovima i na način propisan Zakonom o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti.

Pravo na novčanu naknadu ima nezaposleno lice koje je bilo obavezno osigurano za slučaj nezaposlenosti najmanje 12 meseci neprekidno ili sa prekidima u poslednjih 18 meseci. Neprekidnim osiguranjem smatra se i prekid osiguranja kraći od 30 dana.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments