Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

6. jul 2018.

Među 33 gradske i opštinske uprave, sa 43 predložena projekta, Vrnjačka Banja je dobila nagradu vicešamiona u kategoriji efikasne uprave na takmičenju «Šampioni lokalnog razvoja» koje su organizovali NALED i RTS

Na nacionalnoj konferenciji proglašeni su pobednici takmičenja za gradove i opštine „Šampioni lokalnog razvoja“, u organizaciji NALED-a i RTS-a. Zvanje šampiona i vicešampiona ponele su samouprave koje su reformama administracije i primenom novih modela i pristupa značajno unapredili kvalitet života u lokalnoj zajednici i nivo usluga prema građanima, privukli investicije i uspostavili saradnju sa postojećom privredom. Priznanja i sertifikate dobitnicima su uručili potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić, predsednik IO NALED-a Dejan Đokić i direktorka Sektora za planiranje i razvoj u Razvojne Agencije Srbije Ana Žegarac, s predstavnicima Radio-televizije Srbije i Udruženja novinara Srbije.

Od 33 gradskih i opštinskih uprava, sa 43 predložena projekta, Vrnjačka Banja je dobila nagradu vicešamiona u kategoriji efikasne uprave. Svečanoj dodeli priznanja, prisustvovao je Predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, koji je u svom obraćanju, istakao zadovoljstvo što je Vrnjačka Banja u jakoj konkurenciji izborila priznanje, koje predstavlja značajan napredak za građane u ostvarivanju njihovih prava. Ova nagrada je priznanje za dosadašnji rad, ocenjuju u lokalnoj samoupravi, ističući da je priznanje istovremeno i obaveza da i u narednom periodu daju puni doprinos efikasnijem funkcionisanju lokalne samouprave.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

1 Comments

  • Gost - Moša

    Gost - Moša

    Predloženi a ne realizovani projekti. Umal me grom ne ubi. Jel stvarno mislite da se u Srbiji sisaju !
    • Ime: Moša

Vreme

Kraljevo Serbia Mostly Cloud (day), 8 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:33 am   |   Sunset: 4:10 pm
65%     2.2 m/s     33.390 bar
Forecast
PET Low: 2 °C High: 8 °C
SUB Low: 0 °C High: 7 °C
NED Low: 0 °C High: 5 °C
PON Low: 0 °C High: 5 °C
UTO Low: -1 °C High: 5 °C
SRE Low: 0 °C High: 5 °C
ČET Low: 0 °C High: 7 °C
PET Low: 0 °C High: 7 °C
SUB Low: 0 °C High: 6 °C
NED Low: 1 °C High: 5 °C