Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

11. jul 2018.

U biblioteci “Dr Dušan Radić” u Vrnjačkoj Banji, u petak 13. jula biće predstavljena knjiga ispunjena pričama ne samo kolega glumaca, reditelja i pisaca, već i porodice glumca Petra Kralja, koja je doprinela realizaciji knjige

U petak 13. jula u 19 časova u salonu biblioteke “Dr Dušan Radić” u Vrnjačkoj Banji, biće održana promocija monografije "Kralj" autorke Anite Panić.

Anita je televizijski autor, pisac i dokumentarista, čiji su filmovi dobijali nagrade na mnogim festivalima. Sa 23 godine televizijskog iskustva dolazi na ideju da napiše knjigu o domaćem glumcu Petru Kralju, sa kojim je sredinom devedesetih godina imala lepu saradnju.

Na ovoj knjizi Anita je radila intenzivno godinu dana. Monografija "Kralj" sadrži petnaest poglavlja i pisana je tako da fenomenološki predstavlja neobičnu ličnost jednog glumca, kao ostavštinu za budućnost. Mladim glumcima pruža se šansa da saznaju dosta o jednom briljantnom glumcu i čoveku kakav je bio Petar Kralj. Knjiga je ispunjena pričama ne samo njegovih kolega glumaca, reditelja, pisaca, već i porodice koja dosta doprinosi realizaciji ove monografije.

foto: print screen YouTube

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments