Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

13. jul 2018.

U ponedeljak 16. jula u Vrnjačkoj Banji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, postaviće kamen temeljac za novi objekat Specijalne bolnice, koji će se zvati Merkur Palace, imati 6.500 kvadrata i koštati oko četiri miliona evra

Specijalna bolnica Merkur u prethodnoj deceniji uložila je značajna sopstvena sredstva u modernizaciju opreme, postojećih i  izgradnju novih objekata. Vizija daljeg razvoja ove ustanove bazira se na liderskoj poziciji ne samo u zemlji, već i u regionu. Da bi se to realizovalo, procenili su u Specijalnoj bilnici, neophodno je da se izgradi objekat za pružanje usluga zdravstvenog turizma najvišeg nivoa i kvaliteta, kako za domaćeg, tako i za inostranog, visoko platežnog i zahtevnog gosta.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta MERKUR PALACE biće luksuznih 58 soba i apartmana. Ukupna površina objekta biće 6.500 kvadratnih metara.

Dodatni sadržaji uključiće wellness i Spa centar (koji će se prostirati na 1.000 kvadrata sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima), fitness centar,  estetsku medicinu, multifunkcionalnu salu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa  i medicinskog centra.

Investicija izgradnje objekta MERKUR PALACE je vredna oko četiri miliona evra i finansiraće se delom iz sopstvenih, a delom  iz kreditnih sredstava,  za šta postoje ekonomska opravdanost  i neophodne saglasnosti, tako da će ustanova funkcionisati nesmetano, poručuju u svom saopštenju iz specijalne bolnice Merkur u Vrnjaćkoj Banji.

Kamen temeljac za novi objekat Specijalne bolnice, u ponedeljak 16. jula položiće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments