Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

14. jul 2018.

U Vrnjačkoj Banji koja danas proslava Dan opštine, sutra počinje Međunarodni Vrnjački karneval, dolaze i vatrene Brazilke, a tokom osam dana programa gostovaće Bijelo dugme, Plavi orkestar, Dženan Lončarević, Ana Bekuta, Aca Lukas i drugi

Za 14. jul, Dan opštine, Vrnjačka Banja, poklanja meštanima i posetiocima koncert grupe «Osvajači», Simfonijskog orkestra iz Kragujevca, a nastupiće i operska diva Jadranka Jovanović u duetu sa Bojanom Milanovićem. Koncert će večeras početi u 21.00 na novom Trgu kod biblioteke.

Sutra počinje i do 22. jula u Vrnjačkoj Banji trajaće 14. Međunarodni Vrnjački karneval na kojem se očekuje oko 350.000 domaćih i stranih posetilaca, koji će osam dana uživati u bogatom zabavnom programu.

Vrnjački karneval zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču i Egzit, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

Karneval će imati više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti grupe Bijelo dugme, Dženana Lončarevića, Ane Bekute, Ace Lukasa, grupe Plavi orkestar, Vasila Hadžimanova, grupe Nervozni poštar, i mnogih drugih.

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

Karneval će biti otvoren muzičkom manifestacijom "Jedna pesma, jedna želja", a već u utorak 17. jula na programu je i festival "Vrnjačko leto 2018"

Dečja povorka je na programu 18. jula, dok će Velika međunarodna povorka biti u subotu, 21. jula, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Vrnjačke banje.

Ove godine očekuje se više od 2.000 učesnika povorke koji dolaze sa Kube, iz Malezije, Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Bugarske...

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments