Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

15. jul 2018.

Već nekoliko meseci Vrnjačka Banja priprema se za centralni događaj kojim će biti obeležen jubilej - vek i po organizovanog bavljenja turizmom, a tim povodom sutra, 16. jula, u banju stižu predsednik Srbije i predstavnici vlade

Vrnjačka Banja u godini jubileja, zajedno sa nadležnim ministarstvima ulaže 110 miliona dinara samo za rekonstrukciju najužeg centra ovog mesta. Rekonstrukcija glavne promenade: postavljanje novih savremenih ploča, klupa, i mobilijara,  košta 67 miliona dinara, od čega opština Vrnjačka Banja učestvuje sa 27 miliona.

Nov izgled promenade, u stopu prate i hoteli koji će imati četiri i više zvezdica, a 43 miliona dinara uloženo je u pešačke staze i izgradnju vodopada na Crkvenom brdu do glavne Promenade.

Vrnjačka Banja je počela sa ispisivanjem nove turističke istorije, čporučuju u ovoj lokalnoj saourpavi i njavljuju da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i jedan deo predstavnika vlade prisustvovati sutrašnjoj svečanosti.

Kabinet predsednika najavio je danas da će Aleksandar Vučić posle polaganja kamena temejca za izgradnju hotela ”Merkur Palace” u okviru specijalne bolniuce Merkur, prisustvovati svečanoj akademiji na platou ispred Crkvenog brda.

Predviđena satnica:

12.00 Polaganje kamena temeljca za izgradnju hotela “Merkur Palace“ u okviru specijalne bolnice ,,Merkur“ (ulica Prvomajska)

12.30 Svečana akademija na platou ispred Crkvenog brda

Krajem juna u prestonici srpskog kontinentalnog turizma boravilo je više od 5.000 gostiju, a njihov broj iz dana u dan raste, jer poćinje Vrjački karneval, sledi Love fest, Barini dani, Festival filmskog scenarija.

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments