Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

16. jul 2018.

Predsednik Srbije poručio je danas u Vrnjačkoj Banji da će građani Srbije živeti sve bolje zato što država “ima sigurnu kasu, smanjuje javni dug” i zato što on “neće da ostavi dugove koje su neki prethodnici ostavili aktuelnoj vlasti”

“Želim da deci koju sam sretao duž glavne promenade u Vrnjačkoj Banji ostavimo čistu i sigurnu budućnosti", poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanoj akademija povodom 150 godina organizovanog bavljenja turizmom u Vrnjackoj Banji.

Na platou ispod Crkvenog brda, na kojem se sada nalaze dve fontane i na sredini rekonstruiane promenade Vučić je istakoa da država preduzima sve da mesta širom Srbije budu bogatija i da se u njima bolje živi.

- Vrnjačka Banja izgleda veličanstveno i ja pozivam građane Srbije da posete banje u našoj zemlje, a ne samo da idu u Mađaraku, Sloveniju i Nemačku. Idite i tamo, na primer, Vis Baden i Baden Baden u Nemačkoj i videćete posle da je Vrnjačka Banja mnogo lepša od svih mesta koje sam pomenuo – rekao je Vučić.

Već je mnogo toga promenjeno nabolje, naveo je predsednik Srbije, ocenjujući da će uvek biti onih koji će “kibicovati” i navijati za kamen koji neko gura na vrh planine, ali da će ova vlast taj kamen izgurati na vrh planine, šta god drugi budu radili:

- Vredni su uvek uspešniji i marljiviji i uvek će pobeđivati, ne dozvoljavajući da se točak istorije vrati natrag. Ima još mnogo toga da se uradi u Srbiji.  

Predsednik Srbije najavio je da će dati sve od sebe da reši probleme koji postoje 100 godina i najavio da će o “problemu generacije”, odlučivati građani

- Ne znam da li ćemo da uspemo u tome, teško je uhvatiti se ukoštac sa kosovskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo – poručio je, napominjući da nema poverenja u „one iz Prištine i one koji su im u poslu razaranja Srbije pomagali”.

- To ne znači da se neću boriti i dati sve od sebe da taj problem reši, a od građana ćemo tražiti da donesu konačnu presudu. Meni nije cilj da postanem bogat za vreme mandata. Hoću da rešim probleme građana Srbije koji postoji stotinu godina, a ja ću uvek imati za toliko bar da dođem u Vrnjačku Banju, to mi je najlepše – poručio je uz aplauz okupljenih.

On je istakao da su mnogi likovali i radovali se kada je Srbija krenula u fiskalnu konsolidaciju:

- Očekivali su da propadnemo, da kao Grčka smanjujemo 15 puta plate i penzije. Sada kada ćemo imati najveće penzije i plate ikada, pokazaćemo da smo umeli da gledamo u budućnost, jer verujemo u teške mere, a ne u laka rešenja – podvukao je Vučić.

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

0 Comments