Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net

Typography
Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

 

Posle polaganja kamena temeljca za nov objekat Specijalne bolnice “Merkur”, Boban Đurović predsednik opštine Vrnjačka Banja ponosno je istakao da je u to mesto došlo najviše investitora, da je otvoreno šest novih hotela u kojima radi 1.000 ljudi

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, otvarajući rekonstrusianu promenadu u Vrnjačkoj Banji da je država uložila u Vrnjačku Banju desetine miliona evra i da se to i vidi, od ulaza u banju, vodopada, amfiteatra, parka, info tabli i hotela, za razliku od nekih drugih mesta gde je ulagano u Srbiji.

 On je najavio i da će država uložiti u Dom zdravlja u tom mestu milion evra, da će biti renovirane škole i drugi objekti.

 - Tražili su i milion evra za pokrivanje bazena vodenih sportova, uložićemo i to,, kako bi u banju dolazili sportisti iz celog sveta – poručio je Vučić, istakavši da vidi zajedničke poduhvate države i privatnika da se Vrnjačkoj Banji, u koju je, kako je rekao. za poslednjih pet godina uloženo više nego za 50 godina pre tpga, vrati kraljevska titula.

 Predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović istakao je čast što baš ova generacija proslavlja vek i po organizovanog turizma, ne samo u Vrnjačkoj Banji, već i u čitavoj Srbiji.

- To je i velika obaveza da se sačuva sve ono u šta su prethodne generacije "utkale svoje živote. Posle ponora, Vrnjačka Banja se vratila na tron uz pomoć Vlade Srbije, lokalne vlasti i naših privrednika - ocenio je Đurović, ponosno ističući da je u Vrnjačku Banju došlo najviše investitora i u kojoj je otvoreno šest novih hotela u kojima je zaposleno 1.000 ljudi.

 Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović i direktor Specijalne bolnice «Merkur» Dejan Stanojević položili su kamen temeljac za novi objekat te bolnice namenjen visokoplatežnim gostima.

 Ovom događaju prisustvovali su i ministar trgovine, telekomunikacija i turizma Rasim Ljajić, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i direktor Koridora Srbije, Banjčanin poreklom - Zoran Babić.

 

 

 

 

Ostavite komentar

Sva polja označena * su neophodna

2 Comments

 • Gost - Dexy

  Gost - Dexy

  A sta se desava sa aerodromom Morava kad ce to da se obistini
  • Ime: Dexy
  • Gost - Bane

   Gost - Bane

   Ne pravi se nešto neisplativo, takvih propalih  projekata u Srbiji ima i previše!
   • Ime: Bane